LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Vi byder velkommen til ny praktikant

Byd velkommen til Frederikke Lundgaard Jensen, der fra august til december 2016 er ansat som kommunikationspraktikant i AS3 Transition.

Frederikke har en bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg universitet. Hun læser nu en kandidat i Journalistik på Aarhus Universitet og Danmarks Medie og Journalisthøjskole.

Frederikkes baggrund i kommunikation betyder, at hun har stor interesse for det arbejde AS3 udfører. I løbet af hendes bacheloruddannelse har hun både beskæftiget sig med coaching og ledelse.

På kandidatuddannelsen har Frederikke udviklet sine skriftlige kompetencer, og i løbet af praktikforløbet skal Frederikke blandt andet skrive artikler for vores blog og vores sociale medier.

Om praktikforløbet siger Frederikke selv:

"Jeg glæder mig til at blive en del af AS3 Transition i nogle måneder. Muligheden for at skrive artikler inden for et felt der virkelig interesserer mig, ser jeg som en stor mulighed. Jeg tror, at jeg kommer til at udvikle mig både fagligt og personligt igennem mit praktikforløb. Og så håber jeg, at jeg også kan bidrage med en masse positivt for virksomheden frem til december." 

Besøg Frederikkes LinkedIn-profil her.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig