AS3 tilbyder rådgivning i hele verden

Har I behov for en international outplacement-strategi?

De fleste internationale organisationer oplever at skulle opsige på tværs af landegrænser. Enten løbende lokale opsigelser eller som større globale opsigelsesrunder. Under alle omstændigheder udviser i social ansvarlighed ved at tilbyde den samme gode outplacement-rådgivning til alle - uanset lokation.

Globalt samarbejde med førende HR-virksomhed

AS3 har egne kontorer og lokale outplacement-rådgivere i både Norge, Sverige og Finland. Internationalt har vi desuden et langvarigt samarbejdet med LHH - som eneste partner i Norden. LHH er verdens førende virksomhed inden for ledelse og HR og har over 300 kontorer i mere end 60 lande. 

Via AS3 kan I derfor nøjes med én fast kontaktperson i Danmark, hvis jeres hovedkontor og centrale funktioner fx er placeret her. Eller vi kan sætte lokale aftaler op mellem jer og vores LHH-kontorer i hele verden. Vi garanterer ensartede outplacement-forløb af høj kvalitet til alle medarbejdergrupper.

Vil du vide mere om vores internationale muligheder? Så kontakt din faste AS3 kontaktperson eller Jens Daa Hankert, direktør af vores internationale afdeling på jdh@as3.dk. Den internationale rådgivning dækker foruden outplacement også øvrige ydelser som fx karrierecoaching.

Outplacement-forløb og karrierecoaching på engelsk

Vi tilbyder naturligvis også vores outplacement-programmer og individuelle coaching på engelsk. Så jeres ikke-danske medarbejdere og ledere i Danmark kan modtage rådgivning og digitale redskaber af samme høje kvalitet som jeres danske medarbejdere.

Spouse Carreer Support

Desuden tilbyder vi ægtefællerådgivning i forbindelse med ud-, ind- eller hjemstationering – det vi kalder Spouse Career Support. I forhold til at tiltrække og fastholde nøglemedarbejdere på tværs af grænser er den medfølgende partners trivsel nemlig også afgørende for et vellykket forløb.

Et individuelt karriereudviklingsforløb for medrejsende ægtefæller indeholder professionel sparring både før, under og efter opholdet i udlandet.

Vil du vide mere om Spouse Career Support, kan du kontakte Mette Pontoppidan, Director, Outplacement på mp@as3.dk.

 

Se mere om vores partner LHH

LHH er en del af The Adecco Group - verdens førende rådgivningsvirksomhed inden for rekruttering, outplacement og mobilitet og lederudvikling. Adecco Group har 8.000 kolleger og 15.000 kunder i 66 lande

Se mere om LHH og Adecco Group