Hvordan arbejder danske virksomheder med mental sundhed? Læs rapporten her

Outplacement-program til medarbejdere og ledere Vi hjælper jeres opsagte godt videre

Outplacement-forløb med AS3 får jeres opsagte i nyt job

Vi støtter jeres opsagte, indtil de er kommet godt videre. Vores erfarne outplacement-rådgivere leverer individuel kvalitetsrådgivning til opsagte medarbejdere - uanset om der er tale om timelønnede, funktionærer, ledere eller executives. Rådgivningsforløbet giver også fuld adgang til markedets bedste jobsøgningsværktøjer samt AS3's enorme professionelle netværk.

Én fast samarbejdspartner forbedrer processen

AS3 løser alle former for outplacement-opgaver. Dermed kan I nøjes med én leverandør og gennemgående kontaktperson. Det sikrer sammenhæng i jeres opsigelsesproces, kommunikation og praktiske forhold - og sparer jeres organisation for ressourcer i sidste ende.

Som samarbejdspartner kan I til enhver tid følge jeres opsagte på AS3's Partnerportal – dog selvfølgelig med respekt for fortroligheden i de enkelte forløb. Er de kommet i nyt job, har de startet egen virksomhed eller noget helt tredje? 

er du selv blevet opsagt? klik her

Outplacement-forløb til medarbejdere og ledere

Vores outplacement-forløb giver fri adgang til personlig rådgivning, unikke digitale værktøjer, online uddannelse og workshops. Ledere og specialister tilbydes særlige forløb tilpasset deres behov.

Her kan du se vores folder om outplacement-forløb, som I kan udlevere i forbindelse med opsigelsessamtalen.

FOLDER til opsagte medarbejdere (pdf)

Outplacement-forløb til executives og topledere

AS3 Executive er specialiseret i outplacement og karriererådgivning til topledere. Vi forstår de unikke behov hos direktører i et globalt arbejdsmarked, da alle rådgivere har direktionsbaggrund. Forløbene rummer bl.a. direktørkontrakten, personlig branding og executive netværksmøder.

information til opsagte executives (pdf)

Vores outplacement-program fortsætter til opsagte er videre i karrieren

Vi tilbyder outplacement-forløb uden begrænsninger. Det betyder, at rådgivningen fortsætter indtil medarbejderen, lederen eller direktøren er i job. Under hele perioden kan den opsagte benytte alle vores aktiviteter ligeså meget som han/hun ønsker. Det giver tryghed for den enkelte.

Opkvalificering via online uddannelse er også en del af vores længere outplacementforløb. Her får jeres opsagte blandt andet fri adgang til erhvervsrettede kurser i LinkedIn Learning. Så er du i tvivl om, hvorvidt uddannelse eller outplacement er det rigtige valg, kan du med fordel få begge dele i samme AS3-forløb.

Vi tilbyder også kortere forløb

Der kan være tilfælde, hvor situationen eller behovet passer bedre til en række kortere forløb. Disse forløb er afgrænsede i tid, antal møder eller aktiviteter. Kortere outplacement-forløb sætter stadig en effektiv proces i gang, så den opsagte markant øger sine chancer for hurtigt at få et nyt job igen.

Outplacement er en god investering

Prisen for et outplacement-forløb er mindre end en månedsløn. Og når de opsagte kommer i nyt job, sparer I ofte løn i de sidste to eller tre måneder af opsigelsesperioden. 9 ud af 10 kommer i job med os inden for 3-6 måneder.

 

”Det giver tryghed internt, at vi hjælper opsagte videre, så outplacement er bestemt en god investering for os.” Hanne Blume, tidl. Senior Vice President, TDC NetCo

Den personlige rådgivning er fundamentet

AS3's outplacement-forløb er alle individuelt tilpasset den enkelte kandidat med personlig 1-1 rådgivning som bærende element. Vi kan matche kandidaten med op mod 100 dedikerede outplacement-rådgivere, der er fordelt på vores 14 kontorer over hele landet.

Det er afgørende, at kvaliteten af rådgivningen er i top og stabil. Derfor har vi har branchens mest omfattende onboarding-forløb, hvor vores erfarne rådgivere bl.a. skal bestå en jobrådgivereksamen og en akkrediteret coachinguddannelse.

Vores digitale univers er en genvej til jobbet

AS3 udvikler løbende digitale services, der knytter den opsagte tættere til jobmarkedet og motiverer til effektiv jobsøgning. Og vi har samlet alle de værktøjer, kandidaten skal bruge, ét sted. 

Ved hjælp af kunstig intelligens matcher vi fx kandidaten direkte med aktuelle stillinger fra diverse jobportaler, virksomhedssider og LinkedIn. Systemet husker kandidatens præferencer og serverer nye, relevante jobforslag – hver dag.

Vi gør det også nemt at udarbejde CV og ansøgningsmaterialer og træner jobsamtalen, så vedkommende er attraktiv for jobmarkedet. Samtidig styrker vi den opsagtes professionelle relationer gennem AS3's omfattende netværk og mange rekrutterende partnervirksomheder.

Se mere om AS3's unikke jobunivers

9 ud af 10

kommer i job med os

er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb hos AS3

Min oplevelse med outplacement

”Set i bagspejlet kan jeg godt se, at jeg rykkede vildt hurtigt, og det var altså ikke sket uden min rådgiver. Det kan virkelig anbefales at have en coach på sidelinjen, som hepper på dig og står klar til at give feedback og gode råd."

Anettte Esmarch, HR-koordinator

Læs case: "Anette fik job kun 4 mdr efter opsigelse"

Skal I opsige?

Kontakt os for at høre mere om outplacement med AS3. Udfyld formularen eller ring til os på 82 10 00 20 for en uforpligtende snak.

Vidste du, at:

  • 650 af de 1.000 største, danske virksomheder er kunder hos os
  • Vi rådgiver 5.000 opsagte hvert år i Danmark
  • Vi har 16 kontorer fordelt over hele Danmark og kan desuden rådgive fra vores mange nordiske kontorer
  • Vi samarbejder med LHH, som er globalt førende outplacement-udbyder. Derfor kan vi tilbyde rådgivning i hele verden.

Vi støtter din organisation i hele opsigelsesprocessen

AS3 hjælper danske organisationer før, under og efter opsigelserne - uanset om I skal opsige få eller mange.

Se mere om opsigelsesstrategi med AS3

  

Vi samarbejder med