Ny undersøgelse: Hvilke brancher skal opsige i efteråret 2020?

Outplacementforløb hos as3 Vi hjælper før, under og efter opsigelser

AS3 outplacement får jeres opsagte i nyt job

Vi støtter organisationer i hele opsigelsesprocessen, ligegyldigt om I skal opsige få eller mange. Og vi kan gøre det med kort varsel.

AS3's eksperter træner og støtter HR og de opsigende ledere, så alle kender deres roller både før, under og efter opsigelserne. Og vores erfarne rådgivere giver individuel kvalitetsrådgivning til de opsagte - uanset om der er tale om timelønnede, funktionærer, ledere eller executives.

Én fast samarbejdspartner forbedrer processen

AS3 løser alle former for outplacement-opgaver, og dermed kan I nøjes med én leverandør og gennemgående kontaktperson. Det sikrer sammenhæng i jeres strategi, kommunikation og praktiske forhold - og sparer organisationen for ressourcer i sidste ende.

 

Outplacement

Individuelle forløb for medarbejdere, ledere og executives

Outplacement til medarbejdere

Vores outplacement-forløb giver fri adgang til personlig rådgivning, workshops, deltagelse i jobteam samt adgang til AS3's digitale jobunivers. Vi støtter jeres opsagte, indtil de er kommet i et nyt job.

Information til opsagte medarbejdere (pdf)

Outplacement til ledere

AS3 har mere end 50 ledelsesrådgivere i hele landet. Vi har indsigt i alle brancher og dækker alle ledelsesfunktioner. Alle gruppeaktiviteter og digitale guides tager udgangspunkt i jobbet som leder.

Information til opsagte ledere (pdf)

Outplacement til executives

AS3 Executive er specialiseret i outplacement og karriererådgivning til topledere. Vi forstår de unikke behov hos direktører i et globalt arbejdsmarked, da alle rådgivere har direktionsbaggrund. Forløbene rummer bl.a. direktørkontrakten, personlig branding og executive netværksmøder.

Information til opsagte executives (pdf)

Samlet information til HR & ledere

Få et samlet overblik over mulighederne for outplacement med AS3

DERFOR OUTPLACEMENT MED AS3 (PDF)

Vores forløb fortsætter til opsagte er videre i karrieren

Vi tilbyder outplacement-forløb uden begrænsninger. Det betyder, at rådgivningen fortsætter indtil direktøren, lederen eller medarbejderen er i job, og at den opsagte i perioden kan benytte alle vores aktiviteter ligeså meget som han/hun ønsker.

Vores outplacement-forløb er både enkle og resultatskabende."Du får job med os" er vores løfte til jeres ledere og medarbejdere – og det betyder tryghed for den enkelte.

Vi tilbyder også kortere forløb

Der kan dog være tilfælde, hvor situationen eller behovet passer bedre til en række kortere forløb. Disse forløb er afgrænsede i tid, antal møder eller aktiviteter, men sætter stadig en effektiv proces med konkrete handlinger i gang, så den opsagte markant øger sine chancer for hurtigt at få et nyt job igen.

Outplacement er en god investering

Prisen for et outplacement-forløb er mindre end en månedsløn. Og når de opsagte kommer i nyt job, sparer I ofte løn i de sidste to eller tre måneder af opsigelsesperioden. 9 ud af 10 kommer i job med os inden for 3-6 måneder.

Følg status på jeres opsagte 

Som HR og ledere kan I til enhver tid følge jeres opsagte på AS3's Partnerportal – dog med respekt for fortroligheden i de enkelte forløb. Er de kommet i nyt job, har de startet egen virksomhed eller noget helt tredje? 

kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe
Hanne Blume Dong Energy
”Det giver tryghed internt, at vi hjælper opsagte videre, så outplacement er bestemt en god investering for os.” Hanne Blume, Senior Vice President, TDC NetCo

9 ud af 10

kommer i job med os

er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb hos AS3

  

Seminarer for ledere og medarbejdere

Vi klæder organisationen på til alle opsigelsesfaser

Seminar: Bliv klar til skulle opsige

Vi klæder ledergruppen på til at håndtere opsigelsen så værdigt som muligt. Vores eksperter underviser i lederens rolle under forløbet, samspil i ledergruppen, praktik på opsigelsesdagen, opsigelsessamtalens opbygning, kendskab til mulige reaktioner samt ledelse af blivende medarbejdere.

Seminar for ledere el. Tillidsrepræsentanter

Seminar: Den vanskelige dialog

Vi stiller skarpt på de kommende dialoger i forbindelse med opsigelsesrunder. Det er oftest detaljen og god forberedelse, der gør den store forskel. Seminaret giver ledergruppen et fælles billede af kommunikationen, og afklarer de vigtigste spørgsmål i forbindelse med opsigelser.

Seminar for ledere

  

Orienteringsmøde for opsagte

Fælles afklaringsmøde for medarbejdere, der netop er blevet afskediget. Her kan de opsagte dele deres reaktioner, blive præsenteret for jeres tilbudte outplacement-forløb og få svar på spørgsmål. Mødet skaber tryghed og klarhed om den videre proces hos hver enkelt medarbejder.

orienteringsmøde for opsagte

Jobsøgningskursus

Vores rådgivere sætter fokus på medarbejderen som person - og ikke kun at søge job. Vi mener nemlig, man bør arbejde med personlige mål og kompetencer for at få succes som aktiv jobsøger. Kurset er derfor andet og mere end blot et kursus i at skrive en ansøgning - selvom konkrete jobsøgningsværktøjer også er på agendaen.

jobsøgningskurser for opsagte medarbejdere

Seminar: En ordentlig afslutning

Undervisningen er målrettet organisationer, der lukker hele eller dele af sine aktiviteter. Målet er at klæde lederne på til at skabe en ordentlig afslutning for medarbejderne, sig selv og resten af ledergruppen. På den måde kommer alle parter godt videre.

Seminar for ledere

Seminar: Sådan kommer vi videre

Ledergruppen skal sikre fælles forståelse hos de blivende medarbejdere og fælles fokus fremadrettet. Målet er at sikre attraktive samarbejdsvilkår og motivation, så organisationen igen kan koncentrere sig om at skabe resultater. Vi afholder også seminaret i en skræddersyet version for blivende medarbejdere.

Seminar for ledere (eller medarbejdere)

Book et møde

Vil du høre mere om outplacement og opsigelser med AS3? Udfyld formularen eller ring på 82 10 00 20 for en uforpligtende snak.

Vidste du, at:

  • Vi er 500 medarbejdere i Danmark og knap 1.000 i Norden
  • Vi har 16 kontorer fordelt over hele Danmark og kan desuden rådgive fra vores mange nordiske kontorer
  • 650 af de 1.000 største, danske virksomheder er kunder hos os
  • Vi rådgiver ca.10.000 opsagte hvert år i Danmark
  • Vi samarbejder med LHH, som er globalt førende outplacement-udbyder. Derfor kan vi tilbyde rådgivning i hele verden.

  

Vi samarbejder med