Hent e-bogen: Sådan udvikler I psykologisk tryghed

strategi | Seminarer | stresscoaching | TRIVSELSMÅLING Trivsel og stressforebyggelse

Vil I øge arbejdsglæde og performance?

Et godt psykisk arbejdsmiljø er afgørende for fastholdelse og udvikling af jeres dygtige leder og medarbejdere - og for at undgå mistrivsel og sygemeldinger. Derfor er der også god økonomi i trivselsindsatser. AS3 kan støtte jer i det vigtige arbejde med at sikre trivslen på arbejdspladsen. Brug os til blandt andet:

Vi er alle erhvervspsykologer og certificerede trivsels- og stresscoaches, og som samarbejdspartner får I én gennemgående kontaktperson, som I kender godt - og som kender jeres organisation.

Vi hjælper med at få strategien på plads

Der opstår mange spørgsmål i det vigtige arbejde med trivsel og stress på arbejdspladsen. Hvilke indsatser skal der til? Hvem har ansvaret? Hvordan skal vi kommunikere? Hvilke værktøjer skal vi bruge?

Vi samarbejder med både små og store organisationer og ved, hvad der virker. Brug os som sparringspartner, så I sikrer det rigtige setup for trivsel og stressforebyggelse.

AS3 kan være jeres:

  1. strategiske sparringspartner på trivselsområdet
  2. facilitator af workshops, webinarer og seminarer for ledere og medarbejdere
  3. personlige rådgiver for stressramte ledere og medarbejdere
  4. leverandør af systemer til løbende trivselsmåling

 

Seminarer, webinarer og workshops

Stress og trivsel

Her får I redskaberne til at spotte stress og handle ved mistrivsel hos kollegaer. Vi ser også nærmere på muligheden for at skabe balance mellem egne ressourcer og krav. Workshoppen skræddersyes til jeres organisation og tilbydes både til grupper af medarbejdere, ledere eller AMO.

Den svære samtale

Vi giver vores anbefalinger til, hvordan du tager den svære - men vigtige - samtale om adfærd, fremtoning eller performance. Og hvordan du opnår det, du gerne vil. Vi ser også på, hvorfor vi ofte udskyder samtalerne, og hvordan det kan vendes til noget positivt, både for leder og for medarbejder.

Krænkelser på jobbet

Vi ser nærmere på, hvordan krænkelser generelt påvirker trivslen på arbejdspladsen – og dermed oftest også forretningen. Vi zoomer ind på de følelsesmæssige reaktioner, hvem der har ansvaret, og vi deler værktøjer til at håndtere dialogerne om krænkelser.

Det hybride arbejdsliv

Vi giver gode råd til hvordan, din organisation skaber et godt samspil mellem fysisk fremmøde, hjemmearbejde og online møder. Bliv klogere på, hvordan, du fletter nye og gamle arbejdsformer sammen, så I højner både effektivitet og trivsel på arbejdspladsen.

Hjælp din sygemeldte medarbejder tilbage

Her får du indsigt i dine 5 vigtigste ledelsesopgaver i forbindelse med stress-sygemeldinger. Og da en god dialog er afgørende, træner vi også samtalen med en stress-sygemeldt medarbejder.

Konflikter på arbejdspladsen

Bliv klogere på, hvad der sker mellem mennesker i en konflikt og lær, hvordan I forebygger og nedtrapper konflikter. I får også konflikthåndtering ind under huden gennem konkrete øvelser og træning i praksis.

Hvad siger deltagerne?

 
"Vi har haft AS3 til at holde webinar for vores arbejdsplads om trivsel under hjemmearbejde, og jeg kan klart anbefale dem. Jeg fik efterfølgende mange positive tilbagemeldinger fra mine kollegaer. 
Vi fik flere super konkrete og anvendelige indsigter og redskaber, som vi kan anvende hver især, og som kan danne ramme for samtaler os imellem om, hvad vi kan gøre for at sikre trivslen. Oplægsholderen var god til at inddrage os undervejs, og det gav en god dialog og dynamik."

Natasja Erica Agerskov Perotti - HR-partner hos Din Sundhedsfaglige A-kasse

DIGITALE GUIDES, VIDEOER OG ØVELSER

Fri adgang til digitale værktøjer om stress og trivsel

Vi har samlet vores vigtigste anbefalinger til trivsel og stresshåndtering i et fleksibelt, digitalt setup. De 3 brugervenlige moduler tager kun 1-2 timer at gennemføre, og du aktiveres af forskellige øvelser undervejs. En lille investering med stor værdi for trivslen i din organisation.

se mere om de korte, online kurser

 

Stresscoaching

af stressramte oplever ingen eller begrænset hjælp fra deres leder

se as3 jobsurvey 2021

Individuel stresscoaching

Når en medarbejder eller leder udviser symptomer på stress, er det vigtigt at reagere omgående.

Vores certificerede stresscoaches og psykologer tilbyder individuel, handlingsorienteret rådgivning, så jeres medarbejdere kommer hurtigst muligt tilbage i trivsel. Til gavn for alle parter.

se mere om stresscoaching

 

Konfliktmægling

Professionel konfliktmægling

Få konfliktmægling ved en autoriseret erhvervspsykolog, når samarbejdet er gået i hårdknude eller kommunikationen helt i stå. Det kan være mellem 2 eller flere ansatte, i et team, eller mellem leder og medarbejder(ere), hvor I har brug for en tredjepart til at sikre en god dialog.

se mere om konfliktmægling

 

 

Digital trivselsmåling

Mål medarbejdernes trivsel med Evi

Kender du trivslen hos alle jeres medarbejdere? AS3 har udviklet systemet Evi til trivselsmåling, der gør det nemt løbende at måle trivsel og stressrisiko. Værktøjet er udviklet i samarbejde med vores kunder og bruges af både større og mindre danske organisationer.
Se mere om trivselsmåling med evi

Kontakt os

Vil du høre mere om trivsel og stressforebyggelse AS3? Udfyld formularen eller ring på 82 10 00 20 for en uforpligtende snak.

Kort om AS3

  • 30 års erfaring med at sikre trivsel på arbejdspladsen
  • Samarbejder med både mindre, mellemstore og de største organisationer
  • Sparringspartner for HR og ledere omkring deres strategi for trivsel og stresshåndtering - også i internationalt perspektiv
  • Vores erhvervspsykologer og coaches afholder seminarer og online kurser efter jeres behov for både medarbejdere og ledere
  • Vi har udviklet EVI, vores egen digitale platform til trivselsmåling