Hent e-bogen: Sådan udvikler I psykologisk tryghed

professionel 1-1 rådgivning | ledersparring Stresscoaching til medarbejdere og ledere

Vi får medarbejderen tilbage i trivsel

Professionel stresscoaching gør en stor forskel - både ved begyndende mistrivsel, ved sværere stresssymptomer og ved sygemeldinger. Vi tilbyder rådgivning efter behov i op til 6 måneder og skræddersyer samtalerne, så jeres medarbejder er hurtigst muligt tilbage i balance. 

Vi ved, at alle stressforløb er forskellige. Derfor sikrer tilpassede forløb den hurtigste og bedste tilbagevenden. Vi tager hånd om den aktuelle situation og arbejder for, at I får jeres medarbejder tilbage i jobbet.

Stress er ikke kun er et individuelt problem. Så udover de individuelle samtaler mellem stresscoachen og medarbejderen, er lederen også en vigtig del af løsningen. Lederen kan deltage i forløbet i trepartssamtaler og får samtidig vigtige redskaber til at forebygge og håndtere stress fremadrettet. På den måde forankrer vi også viden om stress i organisationen, som er til gavn for fremtidige medarbejdere - og forretningen som helhed.

Vi tilpasser rådgivningen til medarbejderens behov

Vi hjælper både medarbejdere og ledere med lette eller svære stresssymptomer, og vi rådgiver også sygemeldte medarbejdere. Har medarbejderen lette symptomer på stress, fokuserer vi på balancen mellem arbejdsopgaver og ressourcer, samt prioritering og personlige værdier.

Er medarbejderen allerede sygemeldt med stress, vil omdrejningspunktet være at vejlede medarbejderen i håndtering af stressreaktioner og veje til at komme tilbage i trivsel.

Målet er at hjælpe medarbejderen til at blive parat til at vende tilbage på arbejdet. I disse forløb kan vi hjælpe med at udarbejde en optrapningsplan og afklare, hvilke opgaver medarbejderen vender tilbage til.

Det får medarbejderen:

 • Fortrolige 1-1 samtaler med erfaren, professionel stresscoach.
 • Individuelt tilpasset forløb over 6 mdr.
 • Konkrete og letanvendelige værktøjer til stresshåndtering - nu og fremover.
 • Adgang til videoer, artikler, øvelser og online kursus om stress og trivsel.
 • Forankring med nærmeste leder via trepartsmøder med stresscoachen.
 • Hjælp til at skabe klarhed, overblik og handlekraft.

Det får organisationen: 

 • Mulighed for at nærmeste leder kan deltage på trepartsmøder efter behov.
 • Sparring on demand for nærmeste leder.
 • Adgang til online kursus, der klæder lederen på til stresshåndtering.
 • Effektiv og tidlig indsats ved lette symptomer på mistrivsel eller stress.
 • Statusrapporter, så kontaktpersonen kan følge de enkelte forløb.
 • Forankret viden i organisationen, der gør jer bedre til at forebygge og håndtere stress i fremtiden.

Følg udviklingen

Kontaktpersonen i organisationen følger forløbet via løbende statusrapporter. Naturligvis efter aftale med medarbejderen i rådgivning. Nærmeste leder kan desuden deltage i trepartsmøder efter behov.

Det hele menneske

Stress handler om mange ting. Selvom vores rådgivning er rettet med arbejdslivet og målet er at trivses i jobbet, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i personens liv og værdier som helhed.

Vores coaches er erfarne erhvervsfolk

Alle coaches er erhvervspsykologer, psykoterapeuter eller specialiserede i stresscoaching. Vi har fokus på arbejdsrelaterede tematikker og på at imødekomme både medarbejderens og organisationens behov.

Vores mange coaches dækker hele landet, så samtalerne kan finde sted i nærheden af jer. Alle medarbejdere matches individuelt med en nøje udvalgt coach.

Coaching styrker trivslen i det digtale bureau

Hvordan sikrer man sunde arbejdsvaner i en performancekultur? I de digitale bureauer Wavemaker og groupM er en fast hus-coach med til at styrke trivslen blandt medarbejderne. 

Læs om bureaets erfaringer
"Vi er ikke uddannet til at håndtere medarbejdere, der er syge. Derfor er det værdifuldt med ekstern hjælp." HR-ansvarlig hos SCHNEIDER

Tag ansvar og undgå langtidssygemeldinger

Stress er en skadelig faktor, som påvirker trivslen og performance i organisationen. Hele 15 % af danskerne føler sig stressede ofte eller hele tiden.

Når en medarbejder udviser symptomer på stress, er det vigtigt at reagere omgående. At være presset er derimod en almindelig del af et moderne arbejdsliv, og de fleste vil opleve, at de i perioder har flere opgaver end sædvanligt. Er du i tvivl om, hvordan en medarbejder har det? Så ræk ud for en sikkerheds skyld - og jo før jo bedre.

Med en tidlig indsats undgår du øget fravær eller langtidssygemeldinger, hvilket er vigtigt for både medarbejderne og forretningen. Synlig handling er også et vigtigt signal til resten af organisationen om, at I tager mistrivsel og stress alvorligt. 

hent brochure om stresscoaching
ONLINE KURSUS

Klæd lederen på til stresshåndtering

Som en del af forløbet får lederen adgang til AS3s online kurser om trivsel og stresshåndtering. Vi har samlet de vigtigste anbefalinger i et digitalt setup med tre korte moduler - perfekt til en travl hverdag.

Se mere om online kurser om stress

af stressramte oplever ingen eller begrænset hjælp fra deres leder

SE AS3 JOBSURVEY

Forebyggelse af stress betaler sig

Det kan i den grad betale sig at sætte tidligt ind over for begyndende tegn på stress hos en medarbejder eller leder.

Tal fra Teknologirådet og Statens Institut for Folkesundhed estimerer, at det koster virksomheden op mod 1 million kroner at have en langtidssygemeldt medarbejder - og op mod 4 millioner kroner at have en langtidssygemeldt leder. 

 

Kontakt mig og hør mere

Vil du vide mere om AS3's coaching til stressramte? Udfyld formularen, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Teoretisk funderet coaching

ACT - Acceptance and Commitment Therapy - at handle i tråd med sine værdier

Vi arbejder med den metakognitive tilgang, ACT, som er en videnskabeligt baseret teori og metode, der kan hjælpe mod stress. ACT hjælper mennesker til at øge handlekraften og leve i tråd med deres værdier.

I ACT arbejder vi med:

 • at skabe bevidsthed om egne værdier
 • at styrke handlinger i tråd med værdierne
 • at håndtere de tanker og følelser, som forhindrer hand­linger i tråd med værdierne


Kort om AS3 Transition
 

 • 30 års erfaring med at sikre trivsel på arbejdspladsen
 • Samarbejder med både mindre, mellemstore og de største organisationer
 • Sparringspartner for HR og ledere omkring deres strategi for trivsel og stresshåndtering - også i internationalt perspektiv
 • Vores erhvervspsykologer og coaches afholder seminarer og online kurser efter jeres behov for både medarbejdere og ledere
 • Vi har udviklet vores egen digitale platform til trivselsmåling, Evi