Hvordan arbejder danske virksomheder med mental sundhed? Læs rapporten her

DIGITALE GUIDES, VIDEOER OG ØVELSER Online kursus | Stress & trivsel

Digitale værktøjer til stress og trivsel - når behovet opstår

Med AS3's online kurser kan du løfte medarbejdernes vidensniveau om stress og trivsel med et fleksibelt setup, der passer ind i hverdagen - og til en fornuftig pris.

Vores trivselseksperter har samlet deres vigtigste anbefalinger - baseret på 30 års erfaring med psykisk arbejdsmiljø. Formatet er overskueligt og brugervenligt, og forskellige øvelser aktiverer brugeren undervejs. De 3 moduler tager samlet 1-2 timer (inkl. øvelser) og kan enten være et selvstændigt tilbud eller understøtte andre undervisningsaktiviteter.

Vi tilbyder ubegrænset adgang til AS3's online kurser om stress og trivsel i et helt år ad gangen. Det betyder, at viden og effektive værktøjer altid er tilgængelige, når behovet opstår hos den enkelte medarbejder, leder eller arbejdsmiljørepræsentant.

Få en uforpligtende gennemgang af AS3's online kurser ►

   

Modul 1: De 6 veje til trivsel

Her lærer du, hvordan du kan bruge de 6 vigtigste veje til trivsel i dit daglige arbejde: Indflydelse, mening i arbejdet, forudsigelighed, støtte, belønning og krav.

Modul 2: Trivsel er et fælles ansvar

Alle har et ansvar i forhold til at sikre trivsel og forebygge stress på arbejdspladsen. Her lærer du mere om IGLO modellen: Individet, gruppen, lederen og organisationen.

Modul 3: Tag stress i opløbet

Her lærer du at forstå balancen mellem krav og ressourcer. Du vil samtidig blive bedre til at genkende de fysiologiske, psykologiske og adfærdsmæssige symptomer på stress.

Hvad koster det?

Vi sender dig en oversigt over priserne med det samme.

Varieret indhold engagerer brugeren

Formaterne på de 3 moduler veksler mellem animationsvideoer, tekster, arbejdsdokumenter og øvelser. Brugeren oplever god variation i indholdet og kan interagere med platformen undervejs.

Online kurset giver dig og dine kolleger:
 

  • Ubegrænset adgang til viden om stress og effektive trivselsværktøjer
  • Redskaber til at spotte mistrivsel og handle ved mistanke om stress
  • Mulighed for at tillære dig viden og værktøjer i dit eget tempo - når behovet opstår
  • Seks veje til at skabe bedre trivsel for dig selv og dine kolleger
  • Indsigt i, hvem der har ansvar for hvad i forhold til trivsel og forebyggelse af stress
  • Mulighed for at skabe balance mellem egne ressourcer og oplevede krav
  • Et fælles sprog om stress og trivsel på tværs af organisationen

On demand - når behovet opstår

Du har været på stresskursus, men først flere måneder efter fik du brug for værktøjerne. Virker det bekendt? Med online kurser har du altid vigtig viden og effektive værktøjer ved hånden til jeres lederuddannelse, onboarding, MUS og opfølgning på APV og trivselsmålinger. Eller bare når behovet pludselig opstår.

Færre udgifter

Udgifter til lokaleleje, kørepenge, forplejning samt planlægnings- og transporttid. Genkender du de budgetposter? Online kurser betyder større fleksibilitet og en række besparelser - både tidsmæssigt og økonomisk. Og med abonnementet får brugerne ubegrænset adgang til produktet.

Skalérbar platform

Du vil gerne klæde alle medarbejderne på til at forebygge stress og sikre et fælles sprog om trivsel på tværs, men logistik og økonomi gør det umuligt. Kender du det? Med online kurser kan du nemt skalere op og ned, alt efter hvor bredt du vil forankre trivselsindsatsen i organisationen.

Bite sized læring i en travl hverdag

Der er ikke altid tid til hele og halve kursusdage i en organisation, der kører i et højt gear. Kortere online kurser er mere fleksibelt, og består af små 'bidder', hvor du kan nøjes med at (gen)se den del, der er relevant for dig netop nu.

 

Se introvideo til Modul 1 herunder

Få en demo

Vil du høre mere om AS3's online kurser om stress og trivsel? Udfyld formularen eller ring på 82 10 00 20 for en uforpligtende snak.

Kort om AS3 Transition
 

  • Vores kernekompetence er jobmæssige forandringer
  • Vi rådgiver årligt 10.000 executives, ledere og medarbejdere
  • 650 af de 1.000 største, danske virksomheder er kunder hos os