Hent e-bogen: Sådan udvikler I psykologisk tryghed

VED voldsomme, uventede begivenheder Akut krisehjælp til ledere og medarbejdere

Få krisehjælp ved akutte hændelser

Ingen kan planlægge, hvornår en krise rammer jeres organisation - eller hvordan en medarbejder eller leder reagerer i en krisesituation. Her er det vigtigt med professionel hjælp, så den enkelte berørte og/eller gruppen kommer hurtigt videre.

I kan få behov for krisehjælp ved voldsomme uventede begivenheder. Fx hvis medarbejderen eller lederen har været udsat for eller vidne til en alvorlig ulykke, en brand, fysisk eller psykisk vold, trusler om vold, selvmord eller kunders trusler om selvmord.

akut krisehjælp

Vi står klar døgnet rundt

AS3 Transition tilbyder krisehjælp via Dansk Krisekorps, som er en del af AS3 koncernen. Dansk Krisekorps har samarbejdsaftaler med flere end 500 professionelle psykologer, hvilket betyder stor fleksibilitet og hurtig hjælp til din organisation. Vi kan kontaktes døgnet rundt og yder akut krisehjælp overalt i Danmark. 

En samarbejdsaftale om professionel krisehjælp er også et godt signal til medarbejderne. Det skaber tryghed i organisationen. Og der er intet abonnement - så din organisation betaler kun for den hjælp, I får brug for.

SE, HVILKE KUNDER DANSK KRISEKORPS SAMARBEJDER MED

Akut behov for hjælp?

Du kan kontakte Dansk Krisekorps hele døgnet på tlf. +45 70 22 76 10

Hør mere om krisehjælp

Kontakt os og hør mere om din organisations muligheder for en samarbejdsaftale. Udfyld formularen - så vender vi hurtigt tilbage.