Outplacement for ledere og executives

Outplacement-forløb for ledere

Vi tilbyder outplacement-forløb skræddersyet til opsagte ledere

Outplacement til ledere er et skræddersyet og personligt karriererådgivningsforløb målrettet dig, der har en ledelsesbaggrund. Outplacement for ledere kræver typsik et ekstra fokus, og forløbene bliver gennemført af certificerede karrierecoaches med mange års ledererfaring og solid indsigt i jobmarkedet for netop ledere.

Personlighed og lederstil har stor indflydelse på din mulighed for at opnå succes i dit næste lederjob og finde det rette jobmatch. Derfor arbejder vi målrettet med at afdække dine ledelsesmæssige styrker, succeshistorier og særlige kompetencer.

Din rådgiver har ledelsesbaggrund

Du får en personlig ledelsesrådgiver, som følger dig tæt gennem hele dit forløb. Sammen identificerer vi dine karrieremål og jobmæssige ønsker for fremtiden.

Vi har mere end 50 ledelsesrådgivere fordelt over hele landet, som alle er certificerede coaches med minimum 10 års ledelseserfaring. Vi har indsigt i alle sektorer, brancher og ledelsesfunktioner og kan derfor matche dig med en rådgiver, der passer til netop dig og din ledelsesmæssige baggrund.

JobsikringJOBSIKRING

Mister du mod forventning dit nye job inden for de første 6 måneder af ansættelsen, står vi klar til at genoptage rådgivningen og hjælpe dig trygt videre.

PersonlighedstestPERSONLIGHEDSTEST

Indsigt i egen adfærd er vigtigt, når man leder andre. Få klarhed over din ledelsesprofil og stå stærkt i dialogen med din fremtidige arbejdsgiver og i dit nye lederjob.

OnboardingONBOARDING

Din personlige rådgiver følger dig i dit nye job, og du kan de første 100 dage fortsætte det fortrolige coaching- og sparringsforløb uden ekstra omkostninger.

LedernetværkLEDERNETVÆRK

Bliv del af et stærkt ledernetværk, hvor du kan udveksle erfaringer og sparre med andre ledere i samme situation som dig.

Nyt lederjob - eller...?

Måske vil du gerne hurtigt i gang med at gøre dig synlig på LinkedIn og aktivere dit netværk? Måske genovervejer du, om ledelse stadig er det rette for dig? Eller måske overvejer du at starte op som selvstændig?

Fokus er på dig og din individuelle afklaring – uanset om målet er et nyt lederjob eller en helt ny karrierevej. Du har ansvaret for din videre karriere, og vi støtter dig hele vejen.

Sammen lægger vi den rigtige strategi

Du står langt stærkere i forhold til at få dit næste lederjob, hvis du udarbejder en handlingsplan - og det støtter vi dig i. På dit første møde med din ledelsesrådgiver drøfter I dit behov for rådgivning og laver en målrettet strategi for din jobsøgning.

På 1-1 møder, målrettede webinarer og leder-workshops guider vi dig i at blive skarpere i din kommunikation, din synlighed og dit karrieremål. Du får også ubegrænset adgang til vores digitale jobunivers målrettet ledere. Og din personlige rådgiver giver dig feedback på ansøgninger og coacher dig forud for netværksmøder og jobsamtaler.

Synlighed og personlig branding

En traditionel ansøgning er i mange tilfælde ikke den rette metode, når du skal finde det næste lederjob. Ofte findes dit nye job via netværk eller gennem headhunting. Derfor arbejder vi målrettet med networking, personlig branding og din synlighed på LinkedIn.

Vi inviterer dig til en række netværksaktiviteter med andre ledere, hvor du får målrettet sparring på særlige områder, som for eksempel professionel brug af LinkedIn, karriereplanlægning og personlig branding.


Executive outplacement

Dedikeret team - specialiseret i rådgivning af topledere  

AS3 Executive hjælper dig med at åbne døren til nye karrieremuligheder, stiller netværk til rådighed og sikrer dig det rigtige job.

Jens Lunn, direktør i AS3 Executive har selv prøvet at blive opsagt. Flere gange. I dag rådgiver han andre topledere, der skal finde nye veje efter en opsigelse. Hør ham fortælle om egne oplevelser og hvad, du kan forvente dig af et outplacement-forløb i videoen herunder.
 

Vi støtter dig - indtil du er videre i karrieren 

Der er ganske få toplederstillinger, der opslås på traditionel vis. Det stiller derfor store krav til din strategi, når du skal finde det rigtige lederjob. 

Med et forløb hos os får du ubegrænset adgang til personlig sparring hos vores rådgivere. Du kan deltage i vores netværksaktiviteter med andre topledere (bl.a. 10 forskellige workshops), og du får adgang til vores digitale jobunivers målrettet executives. Vi kommer til at følge dig tæt og slipper dig først, når du har nået dine karrieremål - uanset om du skal videre i nyt executive job, indlede en bestyrelseskarriere eller starte egen virksomhed. 

Individuelt tilpassede forløb for ledere og topledere

Du mødes - i fuld diskretion - med en ledende medarbejder fra AS3 Executive for at konkretisere dine behov. Her sikrer vi også, at du og rådgiveren matcher i forhold til både kompetencer og kemi. 

Sammen afklarer I dine egenskaber som topleder, din markedsværdi, markedssituationen, dine interesser og motivation. Og vi sætter mål og retning for din fortsatte karriere. Dit executive forløb er unikt. Derfor har vi specialiserede executive rådgivere inden for alle områder, og sammen finder I de bedste løsninger for dig. 

LÆS MERE OM EXECUTIVE OUTPLACEMENT HER

Få uforpligtende sparring

Vil du høre mere om leder-outplacement, priser og forløb? Udfyld formularen - så vender vi retur hurtigst muligt.