Professionelt netværk med AS3 Netværk er din vej i job

Netværk er en vigtig del af dit outplacement-forløb hos AS3

Læs her hvordan

Personlig rådgivning

DEN PERSONLIGE RÅDGIVNING

Netværk er et centralt element i den personlige rådgivning hos AS3. Her kan du få hjælp til at kortlægge dit netværk, få rådgivning om forberedelse til netværksmøder og ofte kan rådgiveren selv byde ind med nye kontakter, der kan være gavnligt for dit netværk. 

WORKSHOPSworkshops

AS3 holder løbende workshops om jobrelaterede emner, fx jobmål, kompetenceprofil og LinkedIn. Her får du inspiration og konkrete værktøjer, og samtidig har du tid til selv at arbejde med emnerne. Workshoppen er samtidig en rigtig god mulighed for at netværke med de andre deltagere. 

netværk

NETVÆRK AF JOBSØGENDE

I et outplacement-forløb os AS3, kan du oprette en netværksprofil, der giver dig adgang til at netværke med nuværende og tidligere kandidater hos AS3. Med en Netværksprofil får du direkte adgang til at netværke, videndele og udveksle erfaringer med konkrete, nøglepersoner i relevante organisationer.

netværkscafeer

NETVÆRKSCAFÉER

Du kan deltage på netværkscaféer med temaer som fx positiv psykologi og personlige gennemslagskraft. Arbejdsformen vil være en blanding af oplæg, dialog på holdet, individuelt arbejde og gensidig inspiration i par eller mindre grupper. Netværkscaféen er en god mulighed for at netværke, udveksle kontakter eller pleje gode bekendtskaber.

Netværk giver jobs - og mere end det

I modsætning til tidligere, hvor langt de fleste stillinger blev slået op, besættes nu langt de fleste stillinger via netværk. Det betyder også at ved at kortlægge og udnytte sit netværk, vil der pludselig opstå langt flere jobmuligheder. 

Du skal ikke nødvendigvis tænke på personerne i dit netværk, som personer der direkte skal hjælpe dig videre i job. Men et godt netværk er med til at skabe nye muligheder og åbne døre i jobsøgningsprocessen. 

Netværk er afgørende i dit outplacement-forløb. ed et professionelt netværk kan du blandt andet: 

  • Få viden om en branche eller en bestemt virksomhed eller jobfunktion
  • Dele din viden om faglige og forretningsmæssige temaer
  • Få feedback på dine ideer og kompetencer
  • Få viden om åbninger på jobmarkedet og om udbud og efterspørgsel
  • Få adgang til et endnu større netværk og på sigt komme i betragtning til relevante positioner
  • Styrke dit personlige og faglige brand og din markedsværdi