Hvad er AS3's digitale jobunivers?

Alt til effektiv jobsøgning - samlet ét sted. 

De bedste værktøjer til din jobsøgning

I vores digitale jobunivers har du ubegrænset adgang til al den viden og alle de værktøjer, der gør dig til en stærk jobsøger. Jobuniverset er et supplement til din personlige rådgiver, som følger dig tæt under hele dit forløb og holder møder med dig efter dine ønsker og behov.

digital rådgiver

DIGITAL RÅDGIVER

Lad vores digitale rådgiver Iris hjælpe dig med din jobsøgning. Hun kan f.eks. lave udkast til en jobansøgning, bidrage til din kompetenceafklaring eller træne dig forud for en jobsamtale.

Jobprofil

JOBPROFIL

Her beskriver du din erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund samt dine værdier og motivation. Når du arbejder med din jobprofil sammen med din personlige rådgiver, bliver du tydelig på, hvem du er, og hvad du kan.

 

Jobmål

JOBMÅL

Sæt dine jobmål og få forslag til konkrete og alternative jobmål. Vi præsenterer dig også for relevante brancher og stillinger, du måske slet ikke selv havde overvejet. Det øger dine muligheder for at finde det helt rigtige job. 

Jobmatch

JOB MATCH

Slut med at lede i jobdatabaser, på LinkedIn eller virksomhedernes karrieresider. Job Match støvsuger markedet for alle ledige stillinger - og samler dem i ét enkelt overblik. Med kunstig intelligens matcher vi de relevante direkte til dig.

CV-værktøj

CV-VÆRKTØJ

Gør brug af mere end 50 forskellige CV- og ansøgningsskabeloner i et væld af farvekombinationer. Informationerne fra din Jobprofil lægges automatisk ind i din ansøgning og i dit CV, så det er klar til brug eller til at arbejde videre med.

Netværk

NETVÆRK

Udvid dit netværk og øg dine muligheder for at finde drømmejobbet. Du får adgang til tusindvis af andre jobsøgende som dig selv samt tidligere kandidater, som gerne svarer på dine spørgsmål eller giver dig sparring.

KANDIDAT-BØRS

Gør din jobprofil synlig for AS3’s mere end 3000 partnervirksomheder, som via vores kandidat-børs søger efter medarbejdere. Vi matcher virksomhedens aktuelle jobs med jobsøgende kandidater. Måske bliver du kontaktet og får en genvej til drømmejobbet.

Samtale-center

SAMTALECENTER

Træn jobsamtalen med vores digitale rådgiver Iris. Hun stiller dig alle de spørgsmål, du med stor sandsynlighed møder til samtalen og sørger for, at du er velforberedt og klar til at bringe det bedste frem af dig selv.

e-læring

E-LÆRING

Fri adgang til en række moduler, workshops og webinarer, der guider dig og inspirerer til professionel jobsøgning. Du kan når som helst fordybe dig i forskellige øvelser og emner.

upskilling

UPSKILLING

Hop ind i LinkedIn Learning og opkvalificer dig inden for dit eget fag. Her kan du vælge mellem tusindevis af ekspertledte kurser og tutorials inden for Business, Technology og Creative.