Hent e-bogen: Sådan udvikler I psykologisk tryghed

Hent vores gratis e-bøger til HR og ledere

En værdig opsigelse

Den komplette guide til HR og ledere

Her får du en e-bog med alt, du skal vide om opsigelsesforløbet - både ved enkelte opsigelser og større opsigelsesrunder. Guiden indeholder også cases med Bang & Olufsen, DFDS, VELUX og VIA UC.

hent e-bogen om opsigelser

Lederens guide til samtaler

Styrk relationen, motivationen og følgeskabet

Samtalen er omdrejningspunkt for den gode relation mellem dig og dine medarbejdere – og en af dine vigtigste kompetencer som leder. Her får du guides og anbefalinger til de vigtige medarbejdersamtaler. 

hent e-bog om lederens samtaler

5 kendetegn ved et stærkt lederteam

Styrk samarbejdet i ledergruppen

En række kendetegn adskiller de succesfulde lederteam fra resten. Dem får du indblik i her, hvor vi deler anbefalinger og øvelser, der gør dig i stand til at udvikle samarbejdet i dit eget lederteam. 

hent e-bog om lederteams

Sådan udvikler I psykologisk tryghed

Konkrete råd til at skabe psykologisk tryghed

Få indsigt i adfærd og nøglefaktorer, der styrker den psykologiske tryghed og skab et inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle perspektiver kommer i spil. Inklusiv spørgeskema til team og leder.

hent e-bog om psykologisk tryghed

Styrk trivslen på din arbejdsplads

Styrk trivslen med 8 effektive trin

Hent vores e-bog og bliv klogere på, hvordan I forankrer en trivselsstrategi, øger trivslen og opsamler værdifuld viden gennem trivselsmålinger. 

hent e-bog om trivsel

undgå stress i din virksomhed

Sådan undgår du stress i din virksomhed

Få vores 8 strategiske råd, der kan hjælpe med at reducere stress i din organisation. Inklusiv effektive redskaber, der modvirker stress på arbejdspladsen - og planen for at implementere dem.

hent e-bog om stress

Skab resultater med coaching

Udvikling af ledere og medarbejdere

Coaching er et effektivt og skræddersyet værktøj, når du vil øge samarbejdsevnerne, skabe bedre præstationer, fremme organisationens mål eller udvikle stærke ledere. 

hent e-bog om coaching

Transitioner i arbejdslivet

Bliv klogere på forandringsledelse

Få vores anbefalinger til hvordan du tilpasser din ledelsesstil efter forskellige faser i en forandring, håndterer dine medarbejderes forskellige reaktioner og fastholder motivationen.

hent e-bog om transitioner

Executive onboarding

10 skridt til succes i dit nye direktørjob

Som topleder bør du tage ekstra ansvar for din egen onboarding. Guiden her hjælper dig til at lægge en plan og udnytte opstartsfasen optimalt, så du kommer godt igennem den første og kritiske periode.

hent e-bog om executive onboarding

Find mere inspiration på AS3's blog og i vores nyhedsbrev

Bloggen om det gode arbejdsliv

Find inspiration til HR og Ledelse i vores +200 artikler og videoer

BESØG VORES BLOG HER

Anbefalinger i indbakken?

Hver 3. uge modtager 8.000 danske HR-ansvarlige og ledere AS3's nyhedsbrev om det gode arbejdsliv. Tilmeld dig via formularen heunder - du kan til enhver tid framelde dig igen.