LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Per Bo Nørgaard Andersen er ny markedschef i AS3 Transition

En markant profil inden for det offentlige er blevet en del af AS3 Transition, da Per Bo Nørgaard Andersen netop er begyndt som ny markedschef. Her skal han blandt andet fokusere på at udbygge markedet til den offentlige sektor.

Per Bo Nørgaard Andersen kommer med over 15 års erfaring inden for ledelses- og organisationsudvikling i den offentlige sektor. Han bliver uden tvivl en værdifuld medspiller for AS3 Transition og siger selv om sin motivation for at blive en del af AS3-holdet:

”Jeg brænder for at bidrage til en mere sammenhængende offentlig sektor. Sammen med AS3 ønsker jeg at påvirke forandringsprocesser i det offentlige i en positiv retning, til gavn for både borgere og samfund.

Mit mål er at sætte betydningsfulde fodspor i forhold til den måde, forandringer og omstillinger bliver ledet og gennemført.”

Passion for god ledelse

Per Bo Nørgaard Andersen er i sit arbejde drevet af en stor passion for god ledelse. Han kommer senest fra en stilling som chef for den interne udviklingsafdeling i Region Midtjylland, som er en af de mest veldrevne udviklingsafdelinger i Danmark.

Derudover er han medforfatter på bogen ”På tværs – Grænsekrydsende ledelse og samarbejde.” Bogen giver et indblik i, hvordan der kan skabes en bedre sammenhæng mellem de ydelser, som det offentlige leverer til og sammen med borgerne.

Per Bo Nørgaard Andersen er uddannet proceskonsulent samt cand. mag. i sport, æstetik og kultur og har en master i Public Governance. I AS3 Transition ser vi i høj grad frem til at få del i Per Bo Nørgaard Andersens mangeårige erfaring med at skabe god ledelse i det offentlige.

Per Bo Nørgaard Andersener, 47 år, er bosiddende i Stavtrup i Midtjylland sammen med sin kone og deres to børn på 11 og 15 år. Ud over at være tidligere elitetræner i håndbold har han et drive for alt, der har med sport og outdoor-aktiviteter at gøre.

Du kan se mere om Per Bo Nørgaard Andersen på LinkedIn.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig