LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

To nye udviklingskonsulenter til AS3 Transition

Fra marts 2016 starter to nye udviklingskonsulenter hos AS3 Transition.

Den er ene er Christa Jørgensen. Hun er certificeret proceskonsulent ved Attractor og uddannet psykolog med speciale i arbejds- og organisationspsykologi.

Arbejdsopgaverne hos AS3 Transition er ikke ukendte for 35-årige Christa Jørgensen, der kommer fra en stilling som ledelses- og organisationsudviklingskonsulent hos Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Omfattende kompetencer

Christa Jørgensens nye kollegaer kan ikke kun se frem til at få glæde af hendes omfattende faglige kompetencer inden for konceptudvikling, undervisning, projektledelse samt coaching af ledere og stressramte. De kan også få glæde af hendes sangstemme og spirende skuespillertalent.  

Hun ser netop frem til at møde kollegaerne og være en del af AS3’s fortsatte udvikling.

”Jeg ser frem til at få nogle meget kompetente kolleger, som kan udfordre mig, og som jeg forhåbentlig også kan bibringe nye vinkler. AS3 er i rivende udvikling, og det bliver spændende at være en del af en virksomhed, som oplever så meget fremgang lige nu, og som samtidig er interesseret i at bibeholde denne fremgang gennem nytænkning og innovation.”

Erfaren 28-årig

Den anden er Morten Gade Jensen, der er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Selvom alderen siger 28, er Morten Gade Jensen bestemt ikke grøn. Han har undervist, været eksaminator og kommer fra en stilling som psykolog i en tværfaglig støttefunktion i Københavns Kommune, hvor han arbejdede med lærere og pædagoger – samt ledere og ledergrupper.

Mødet med mennesker

I løbet af sit studie har Morten Gade Jensen løst en række udviklingsopgaver, været konsulent og er i øjeblikket i gang med at færdiggøre en uddannelse som projektleder. Kernekompetencerne ligger i det organisationspsykologiske felt, hvor han vægter mødet med mennesker højt.

Og netop mødet med de nye kollegaer hos AS3 er da også noget af det, Morten Gade Jensen glæder sig mest til.

”Jeg ser meget frem til at lære AS3 at kende og møde de folk, der leverer vores produkter til kunder og kandidater og få et mere praksisnært indtryk af, hvordan vi gør en forskel for jobsøgende på tværs af landet og Norden. Jeg ser desuden meget frem til at være med til at forme nye opgaveforståelser og bidrage til at udvikle AS3’s koncepter med et fokus på psykologisk teori og sociale parametre.” 

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig