LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

AS3’s 25 års jubilæumsbog får international anerkendelse

I anledningen af AS3’s 25 års jubilæum i 2014 udgav vi en jubilæumsbog, hvor 25 udvalgte strategiske cases fra hele Norden blev samlet i en markant coffee table book. Bogen har netop opnået en 2. plads i en europæisk kommunikations-konkurrence – og er i finalen i en anden.

Et kvart århundrede i branchen skulle fejres med manér. I AS3 ønskede vi at samle de sidste 25 års erfaringer i ét produkt, som både vi og vores kunder kunne have glæde og gavn af gennem vidensdeling og erfaringsudveksling. 25 år blev til 25 udvalgte cases fra hele vores nordiske forretningsområde – samlet i en stor coffee table book på 260 sider og 2,2 kg.

Bogen er blevet godt modtaget hos vores kunder – og opnår nu også international anerkendelse.

2. plads i Rom

The European Association for Internal Communication er en non-profit organisation, som skaber netværk mellem professionelle kommunikatører i 12 lande. Det 60. gang Grand Prix har netop været afholdt i Rom, hvor årets bedste interne kommunikations-projekter blev fejret.

Da jubilæumsbogen er udgivet på dansk og engelsk, og også bruges internt, var den nomineret i kategorien ’Bedste flersprogede udgivelse’, hvor den opnåede en 2. plads i stærk finale, der blandt andet også talte Bosch og Volvo. Peter Straadt, partner i AS3 Transition, og Michael Møller Petersen, Chief content Officer, deltog i begivenhederne.  

Bedste virksomhedskommunikation

Til december fejrer The European Excellence Awards de bedste PR- og kommunikationsprojekter i Europa udvalgt blandt 60 forskellige kategorier. 1.600 kommunikations-teams, mange fra veletablerede brands og professionelle kommunikationsbureauer, har indsendt deres projekter til konkurrencen.

AS3’s jubilæumsbog er i denne konkurrence nået til finalen i den stærke kategori ’Corporate Advertising’, hvor vi er oppe imod blandt andet COOP Sverige og den hollandske bank-gigant ING.

Vinderne af The European Excellence Awards bliver offentliggjort ved et stort gallashow d. 10. december i Stockholm. Se de nominerede i alle kategorierne her (AS3 er med i kategori nummer 37).

AS3 jubilæumsbog får international anerkendelse
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig