LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Karriererådgivning for ledere og specialister

Outplacement for ledere og specialister er et længerevarende forløb, hvor du sparrer med en personlig ledelsesrådgiver, indtil du er i nyt job, men også i de første 100 dage i dit nye job.

Dine behov er i centrum 

Din rådgiver vil udfordre dig på dine mål og din karrierestrategi, og sammen udarbejder I en strategi- og handlingsplan for dit forløb.

Karriererådgivning til ledere og specialister tager altid udgangspunkt i dine behov, og I kommer typisk omkring emner som din netværksstrategi, din kommunikationsplan til omverdenen, eventuelt brancheskifte, personlig branding eller dit fremtidige karrierespor.

Du bliver en del af et karriereunivers 
Du bliver en del af vores karriereunivers, som blandt andet rummer flere netværksmuligheder, eksempelvis et særligt ledernetværk.

Med karriererådgivningen får du adgang til vores digitale jobunivers, hvor du kan tilmelde dig flere ugentlige gruppe- og netværksaktiviteter som workshops og en række jobrelaterede webinarer. Her kan du læse vores faglige moduler, der er tilpasset lederes udfordringer i forhold til at søge job, du kan se jobrelaterede videoer og få masser af viden og inspiration.

Outplacementforløb for ledere 6 måneder
Outplacement for ledere og specialister

6 måneder

Læs beskrivelsen af dit forløb
Outplacementforløb for ledere 12 måneder
Outplacement for ledere og specialister

12 måneder

Læs beskrivelsen af dit forløb
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig