LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Lederseminar: Skab effektivitet gennem forandringsledelse

En forandring har både en forretningsorienteret og en menneskelig side. Hvis ikke de to er i balance, er det sandsynligt, at effekten af forandringen udebliver. Ofte undervurderes den menneskelige side dog i bestræbelserne på at skabe resultater.

God ledelse i dagligdagen

I dag er et konstant højt tempo afgørende, og mange steder er agilitet og smidighed på dagsordenen. Evnen til løbende at forblive effektiv er afgørende for fremtidig vækst og succes.

Vi tilbyder forskellige udgaver af dette lederkursus inden for ’Transition Management’, som giver indblik i, hvordan god ledelse i forandringssituationer begynder med god ledelse i dagligdagen.

Som leder er det vigtigt at være forberedt på medarbejdernes reaktioner og eventuel modstand i forbindelse med forandringer. Det afspejler sig i sidste ende på bundlinjen. 

Ændre handling gennem forandringsledelse

Lederseminaret fokuserer på begrebet transition og giver indsigt i, hvordan mennesker reagerer, når det kendte ændrer sig. Og det er netop denne indsigt, der kan hjælpe en leder til at handle anderledes og individuelt håndtere forskellige reaktioner fra sine medarbejdere.

Lederne bliver rustede til at aflæse, hvor deres medarbejdere er i en forandringsproces og omsætte denne viden. Det er centralt, at ledelsen har et fælles perspektiv og sprog for at opnå klarhed og troværdighed.

Da lederne også kan reagere på forandringerne, kan lederkurset med fordel suppleres med individuelle samtaler for at afdække ledernes reaktioner.

Appetitvækker til egentligt forløb

Et lederseminar inden for Transition Management giver indblik i, hvordan det at arbejde fokuseret med transitioner og forandringsledelse kan skabe varig effekt i en virksomhed eller organisation, der løbende tilpasser sig.

Seminaret varer minimum en halv dag og kan ses som en slags appetitvækker til lederudviklingsforløbet ’Transition Management Programme’

Trasitionmanagement
lederseminar

Transition Management

Læs beskrivelsen af forløbet

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen eller ring direkte til os på 82 10 00 20.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig