Outplacement-forløb til opsagte Det handler om dig og din fremtid

Kom godt videre med et outplacement-forløb

Outplacement er et målrettet jobrådgivningsforløb til dig, som står over for et jobskifte og skal i gang med at søge job. Din personlige jobrådgiver hos AS3 og vores digitale værktøjer støtter dig hele vejen. 

Vi hjælper dig med at finde svar på, hvad du kan, hvad du vil, og hvordan du kommer derhen. Sammen lægger vi den helt rigtige jobsøgningsstrategi, aktiverer både dit og vores netværk og gør dig til en attraktiv og succesfuld jobsøger.

Vil du hellere bare møde din rådgiver og høre mere - end læse på siden her? Så book et uforpligtende møde.

Personlig rådgiver og erhvervscoach

Vi er et stort landdækkende team af jobrådgivere med forskellig professionel baggrund. Derfor får du altid en kompetent rådgiver, der er tæt på dig, og som matcher din branche, din funktion samt dine jobønsker - hvad end du er leder, specialist, produktionsmedarbejder eller noget helt fjerde.

Din rådgiver følger dig gennem hele forløbet og er din sparringspartner og coach på jeres individuelle møder og via mail, chat og telefon.

Sammen planlægger I dit forløb, så det tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Alle de værktøjer, du skal bruge - samlet ét sted

Du behøver ikke være ekspert i hverken kommunikation eller sociale medier. AS3's unikke, digitale jobportal hjælper dig til at udarbejde et skarpt CV, få helt styr på din LinkedIn-profil og komme i dialog med de rigtige virksomheder. AS3 Jobportal

 • CV- og ansøgningsværktøj med utallige professionelle skabeloner
 • Adgang til Danmarks største jobportal og AS3's virksomhedsdatabase
 • Din profil bliver unik søgbar for +3.000 virksomheder, rekrutteringsbureauer og headhuntere
 • Faglige artikler og videoer med anbefalinger til jobsøgning
 • Webinarer med eksperter inden for karriererådgivning
 • Øvelser, du let selv kan arbejde med
 • ... og vi udvikler løbende nye værktøjer

Målrettet plan for din jobsøgning

Vi hjælper dig med at afklare dine faglige og personlige kompetencer, styrker og succeshistorier. Du får svar på, hvor dine største jobmuligheder er, og hvordan du kommer derhen.

Du bliver også klogere på dig selv og dine værdier og får professionel hjælp til at lægge opsigelsen bag dig og komme styrket videre.

Sammen lægger vi en plan, der får dig hele vejen i mål.

Netværksaktiviteter

Under dit forløb tilbyder vi forskellige gruppeaktiviteter, som enten foregår online eller i AS3's lokaler. Herunder særlige aktiviteter målrettet ledere.

Du kan blive tilknyttet et jobteam med andre jobsøgende, som typisk mødes hver 2. uge. Eller du kan deltage i workshops og få eksperternes anbefalinger til CV og ansøgninger, LinkedIn, jobmål og træning i jobsamtalen og meget mere.

  

Book et uforpligtende møde

Har du fået tilbudt outplacement af din virksomhed? Så book et møde med din personlige rådgiver og bliv klogere på, om et AS3-forløb er noget for dig.

  

Du kan se frem til ...

 • En målrettet strategi for din jobsøgning
 • En tydelig kompetence- og jobprofil
 • Afklaring af dine karrieremål
 • Et skarpt og overskueligt CV
 • En professionel LinkedIn-profil
 • Stærke ansøgninger, som får dig til samtale
 • Større netværk og flere jobmuligheder
 • Styrket gennemslagskraft til jobsamtalen
 • En kortere vej til dit næste job
“Jeg gik fra alle møder fyldt med ny energi. Jeg blev mødt lige præcis dér, hvor jeg var og fik masser af gode og brugbare input til min jobsøgning.” Søren
”Meget tillidsfuld og inspirerende rådgiver og et godt udbud af værktøjer og webinarer, som jeg 100% kunne tilpasse mine prioriteringer.” Michael, leder

procent er særdeles tilfredse / tilfredse med deres personlige rådgiver

Det starter og slutter med dig

Ikke to outplacement-forløb er ens. Det kan være, du gerne vil blive bedre til at skrive ansøgninger, bruge LinkedIn aktivt i din jobsøgning eller træne din gennemslagskraft til jobsamtalen. Det kan også være, du overvejer at etablere egen virksomhed, skifte branche eller starte i uddannelse.

Eller måske har du brug for hjælp til at afklare, hvad der motiverer dig allermest i dit arbejdsliv – og hvordan du får endnu mere af dét i dit næste job. Du får et forløb, der er skræddersyet til lige præcis dig og dine fremtidsplaner.

Det er dig og dine behov, som er i centrum fra start til slut.

  

Er du allerede i forløb?

Er du i rådgivning hos AS3, kan du logge ind på vores portal. Her får du inspiration til din jobsøgning, finder eksempler på ansøgninger og CV'er samt søger i vores jobdatabase.

LOG IND PÅ PORTALEN

Om AS3 Transition

Vi er Nordens største outplacement-virksomhed. Hvert år hjælper vi flere tusinde ledere og medarbejdere med at komme hurtigt og sikkert videre i det rigtige job.

Vores kontorer dækker hele Danmark - og vi er også i de største byer i Norge, Sverige og Finland.

Vi er global samarbejdspartner med LHH og The Adecco Group.