Outplacement til opsagte medarbejdere, ledere og executives Du får job med os

Vi støtter dig – indtil du er i nyt job

Med et outplacement-forløb hos AS3 får du fri adgang til personlig rådgivning, gruppeaktiviteter og vores digitale jobunivers. Vi støtter dig, indtil du er kommet i et nyt job. Enkelt og effektfuldt. 

Du får en personlig rådgiver, som følger dig, indtil du er i mål. For de fleste er målet et nyt, godt job, for andre kan det være start af egen virksomhed, uddannelse eller noget helt fjerde. Tilbagemeldinger fra tidligere  jobsøgende viser, at et forløb hos AS3 også handler om din personlige udvikling, som du kan bruge i fremtiden.

Du kan få de 1-1 møder, som du har behov for. Møderne kan afholdes på et AS3-kontor, via skype eller telefon, ligesom du kan få sparring via mail. Vi opfordrer dig også til at deltage i de forskellige gruppeaktiviteter/workshops og udforske vores digitale univers, når det passer dig.

Opkvalificering via online uddannelse er også en del af vores længere outplacementforløb, da du får fri adgang til erhvervsrettede kurser i LinkedIn Learning.

Vi tilbyder også kortere forløb

Din arbejdsgiver kan have tilbudt dig et kortere forløb, som kan være afgrænset i tid, antal møder og aktiviteter. Uanset dit tilbud så støtter vi dig altid i din videre proces. Målet er, at du bliver afklaret i forhold til dine jobmål, så du lykkes med, ikke bare at komme i nyt job, men det rigtige job for dig.

Skal vi hjælpe dig i nyt job?

Har du fået tilbudt et outplacement-forløb af din virksomhed? Udfyld formularen - så kontakter vi dig straks.

Outplacement-forløb for medarbejdere

VI TAGER UDGANGSPUNKT I DIN SITUATION
Du får en personlig rådgiver, som støtter dig gennem hele perioden. Sammen planlægger I dit forløb, så det altid tager udgangspunkt i dig og dine behov.

På workshops arbejder du med forskellige jobrelaterede emner som fx CV, LinkedIn, jobmål og ansøgning.

Du kan også deltage i jobrelaterede webinarer om eksempelvis  LinkedIn eller netværk, hvor du kan chatte og stille spørgsmål undervejs.

Du får adgang til AS3 Portalen med faglige moduler, videoer og artikler, som rummer al vores viden om jobsøgning.

9 ud af 10

kommer i job med os

FRA OPSAGT TIL JOB

Mette blev opsagt efter 25 år i samme virksomhed. I podcasten her fortæller hun, hvordan det føles, og hvordan hun fandt vejen til sit nye job.

as3 podcast: hør METTES HISTORIE

Outplacement-forløb for ledere

DU ER LEDER - DET ER VI OGSÅ
Lederstillinger er der færre af - derfor kræver det en klar strategi for at finde det rigtige lederjob. Vi støtter dig hele vejen.

Din personlige rådgiver har selv ledelsesbaggrund, og sammen planlægger I dit forløb, så det altid tager udgangspunkt i din situation og dine behov.

Du får alle de 1-1 møder, du har behov for, og vi opfordrer dig også til at deltage i nogle af vores gruppeaktiviteter med andre ledere.

JOBTEAM OG WORKSHOPS FOR LEDERE
Du kan indgå i et resultatorienteret og professionelt jobteam, som typisk mødes hver 2. uge. På vores lederworkshops arbejder du med konkrete, karriererelaterede emner.

er tilfredse eller meget tilfredse med deres forløb hos os

TIDLIGERE FABRIKSCHEF HOS FØDEVAREPRODUCENT:

“Mit forløb fik vendt en svær situation til noget positivt og brugbart. Samtalerne med min rådgiver var altafgørende for, at jeg kom videre i nyt job”

Outplacement-forløb for Executives

VI STØTTER DIG - INDTIL DU ER VIDERE I KARRIEREN
AS3 Executive har specialiseret sig i outplacement og karriererådgivning til executives. Alle vores rådgivere har solid direktionserfaring.

Der er ganske få toplederstillinger, der opslås på traditionel vis. Det stiller derfor store krav til din strategi, når du skal finde det rigtige lederjob.

Med et forløb hos os får du ubegrænset adgang til personlig sparring hos vores rådgivere. Du kan deltage i vores netværksaktiviteter med andre topledere, og du får adgang til vores digitale jobunivers målrettet executives.

DIN VEJ TIL DEN NÆSTE EXECUTIVE STILLING
Du mødes - i fuld diskretion - med en ledende medarbejder fra AS3 Executive for at konkretisere dine behov. Her sikrer vi også, at du og rådgiveren matcher i forhold til både kompetencer og kemi.

Sådan kom jeg videre i nyt topjob

Allan Schefte blev opsagt som nordisk direktør i en stor dansk byggevirksomhed. Hør hans fortælling her.

TIDLIGERE KOMMERCIEL DIREKTØR I ROCKWOOL:

”AS3 Executive er omsorgsfulde og har stor indsigt. Det er vigtigt i en situation, som fravalgt direktør. Du får god sparring, en masse konkrete værktøjer og processer."

LINKEDIN LEARNING MED AS3

Optimér dine kompetencer – mens du søger job

Med LinkedIn Learning får du som jobsøgende fri adgang til +15.000 erhvervsrettede kurser. Så er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et outplacement- eller uddannelsesforløb, kan du med fordel få begge dele hos AS3.

se mere om linkedin learning med as3

Er du allerede i forløb?

Er du allerede i rådgivning hos AS3, kan du logge ind på vores portal. Her får du blandt andet viden og inspiration, finder eksempler på ansøgninger og CV'er samt søge i vores jobdatabase.
Log ind på portalen

Inspiration til din jobsøgning?

Få gode råd til din ansøgning og CV og din situation som jobsøgende. Vi deler også succeshistorier fra personer, der er kommet videre i nye, gode jobs.
hent inspiration