Skal du opsige? Hent vores nye guide til HR & ledere

Mød din coach: Nana Therkildsen

"Jeg møder dig, hvor du er. Jeg vil i samspil med dig hjælpe dig til at blive klogere på dine værdier og dine ønskede mål. Så du kan lykkedes på alle fronter af dit liv." Nana Therkildsen, erhvervspsykolog og coach

Har særligt fokus på

Kommunikation og feedback | Professionelle relationer | Ledelse og performance | Forandringsprocesser | Trivsel og stress

Nana Therkildsen

  • EMCC-certificeret Senior Practitioner Coach
  • Erhvervspsykolog, coach samt fagligt ansvarlige for AS3’s stress-coachingforløb
  • 3 år som psykologisk konsulent i Roskilde Kommune 
  • 3 år i hovedbestyrelsen hos Børns Vilkår som rådgiverrepræsentant
  • Cand.psych fra Københavns Universitet
connect med Nana på Linkedin

Coaching er et samarbejde

Jeg anser mig selv som en sparringspartner og én, der kan udfordre og hjælpe dig med at få øget dit perspektiv på din situation. Jeg tror på, at du har svarene, men at jeg kan hjælpe dig med at finde dem.

Flere coaches hos AS3 Transition

Mød vores coach

Carsten Agerlin

Mere om carsten agerlin
Mød vores coach

Lisbeth Bygsø-Petersen

Mere om Lisbeth Bygsø-Petersen