Lederens guide til samtaler: 70 sider spækket med viden

Mød din coach

Thomas Lange

"Jeg forsøger altid at skabe et fortroligt og ærligt samtalerum – uden for organisationens agendaer – hvor du kan få nye perspektiver på dine overvejelser og tvivl." Thomas Lange, erhvervspsykolog og senior practitioner coach

Har særligt fokus på

Ledelse | Performance og forretningsværdi |Organisations- og teamudvikling| Forandringsprocesser | Trivsel og stress

Thomas Lange

  • EMCC-certificeret Senior Practitioner Coach
  • Erhvervspsykolog, coach samt trivsels- og udviklingskonsulent hos AS3 Transition
  • Tidligere ledelseskonsulent for Roskilde Festivals interne 'Leadership Lab'
  • Tidligere frivillig rådgiver i en række NGO’er samt bestyrelsesformand i Psykologisk Korttidsrådgivning Vesterbro
  • Cand.psych fra Københavns Universitet
connect med Thomas på Linkedin

Det siger fokuspersonerne om Thomas

"Thomas er en fantastisk nærværende, lyttende, og empowering coach. I forbindelse med et ønske om at styrke min egen udvikling og tage mit (arbejds-)liv to the next level, blev jeg anbefalet et forløb med Thomas. Gennem seks online sessions har han hjulpet mig til at kende mine styrker og egne begrænsninger, mine fundamentale værdier og hvad de betyder for min hverdag, og mine ønsker til dét jeg bruger langt over halvdelen af mine vågne timer på.

Han har udfordret mig til at tænke anderledes og bragt både afklaringer, konkrete værktøjer og øvelser på banen, så jeg mellem vores sessions har reflekteret og fået afprøvet mig selv og egen evne til at få det bedste ud af mig selv og mine medmennesker. Alt dette ved at stille mig alle de svære spørgsmål fra forskellige vinkler og perspektiver, jeg (og mine sædvanlige sparringspartnere) ikke selv havde set.

Det har været en øjenåbner og en stor gevinst for mig, professionelt og personligt. Hvis du overvejer at alliere dig med en coach, som kan hjælpe dig til at finde vejen frem, og som altid er velforberedt, lyttende og udfordrende - og enormt behagelig at tale med - kan jeg til enhver tid anbefale Thomas."

Tine Møller Jensen, Senior Consultant v. Subscrybe

 

"Som erhvervscoach var Thomas lyttende og kognitiv i sin tilgang til mig - han stillede de helt rigtige spørgsmål og fik mig til selv at finde den rette vej frem. Hans evne til at konkretisere problemstillinger og inspirere til at se fremad har påvirket min måde at reflektere på længe efter mit coachingforløb sluttede.

Jeg stod ikke i en decideret svær situation, da Thomas blev min erhvervscoach, men jeg havde et ønske om at udvikle mig som rådgiver. Undervejs hjalp han mig dog til at knække nogle hårde nødder. Så Thomas har mine bedste anbefalinger i begge situationer."

Sara Stendevad, Senior Communications Consultant v. NNIT


"Det var et givende og lærerigt forløb, hvor Thomas fik sat en masse refleksioner i gang, som mundede ud i, at jeg fik etableret nogle brugbare værktøjer til at komme videre i mit karriereforløb. Jeg var karrieremæssigt i tvivl om, jeg var på rette hylde og tvivlede på mit eget værd. Jeg havde svært ved at se en vej frem i job og karriere. Jeg var i tvivl om jeg skulle sadle helt om og hvilken vej jeg skulle gå, hvis jeg lavede et fuldstændigt karriereskift.

Selv om Thomas var en ung coach, der ikke selv har erfaring med et lederjob i en stor, privat virksomhed, formåede han hurtigt at se de mekanismer, der var i gang, både i mig selv og i mine omgivelser. Med en nysgerrig, ihærdig og helhedsorienteret tilgang stillede Thomas spørgsmål, der fik mig til at reflektere. Ud fra mine refleksioner guidede og støttede Thomas mig til at finde redskaber til at navigere videre i den rigtige retning for mig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Thomas og vil ikke tøve med at opsøge ham igen, hvis behovet skulle melde sig."

Kvinde, 48 år, direktør i privat virksomhed

 

"Jeg fik mulighed for at teste AS3’s LevelUp coachingplatform på egen krop for at vurdere, om det var noget vi med fordel kunne bruge til vores ledere og medarbejdere.

Det har været rigtig spændende og meget brugbart for det mål jeg i samarbejde med min coach Thomas Lange fik formuleret. Kombinationen af at få meget konkret feedback fra mine kolleger, stakeholders og chef sammen med coaching samtalerne fungerede virkeligt godt for mig. På blot få samtaler fik jeg nogle gode værktøjer at arbejde videre med samt rykket ved nogle overbevisninger via coaching samtalerne.

Programmet er i høj grad noget jeg ville anbefale, når man har et ønske om at støtte op om en medarbejders udvikling med ekstern coaching og samtidig ønsker at sikre at målet med forløbet kan kobles til virksomhedens mål eller en individuel udviklingsplan."

Maria Boerresen, Nordic HR Business Partner v. Alcon

Kontakt mig gerne

Udfyld formularen - så finder vi sammen ud af, om jeg er den rigtige coach for dig.