Jobsurvey 2021: Se de nyeste tendenser om danskernes arbejdsliv

handlingsorienteret rådgivning | ledersparring Rådgivning af stressramte

Hjælp jeres stressramte medarbejdere

Stress er en skadelig faktor, som påvirker trivslen og performance i organisationen. Hele 15 % af danskerne føler sig stresset ofte eller hele tiden.

Når en medarbejder udviser symptomer på stress, er det vigtigt at reagere omgående. At være presset er derimod en almindelig del af et moderne arbejdsliv, og de fleste vil opleve, at de i perioder har flere opgaver end sædvanligt. Er du i tvivl om, hvordan en medarbejder har det? Så ræk ud for en sikkerheds skyld - og jo før jo bedre.

Med en tidlig indsats undgår du øget fravær eller langtidssygemeldinger væsentligt, hvilket er vigtigt for både medarbejderne og forretningen. Synlig handling er også et vigtigt signal til resten af organisationen om, at I tager mistrivsel og stress alvorligt.

Vi får medarbejderne godt tilbage i jobbet

Med professionel stressrådgivning hos AS3 Transition får jeres medarbejdere 6 måneders fokuseret rådgivning hos vores erfarne coaches og erhvervspsykologer. Vi har ikke et fast antal samtaler - det afhænger af den stressramtes behov.

Vi tager hånd om den aktuelle situation og sikrer, at medarbejderne igen trives og performer i jobbet. Både medarbejder og leder får også vigtige redskaber til at forebygge og håndtere stress fremadrettet.

Vi tilpasser rådgivningen til jer

Vi hjælper både medarbejdere og ledere med lette eller svære stresssymptomer, og vi rådgiver også sygemeldte medarbejdere. Har medarbejderen lette symptomer på stress, vil der være fokus på balancen mellem arbejdsopgaver og ressourcer, samt prioritering og personlige værdier. Er medarbejderen allerede sygemeldt med stress, vil der være fokus på at blive parat til tilbagevenden på arbejdet, herunder udarbejdelse af optrapningsplan og afklaring af de opgaver, medarbejderen vender tilbage til.

Det får medarbejderen:

  • 1-1 samtaler med en erfaren, professionel stressrådgiver
  • Hjælp til at skabe klarhed, overblik og øget selvrefleksion
  • Fokus på personlige mål, herunder sammenhængen til organisationens forretningsmål
  • Adgang til videoer, artikler, øvelser og kurser om stress og trivsel
  • Konkrete værktøjer til stresshåndtering, der er lette at anvende fremover

Følg udviklingen

Organisationen kan følge med i forløbet via løbende statusrapporter. Vi anbefaler desuden, at lederen deltager på trepartsmøder.

Det hele menneske

Stress handler om mange ting. Selvom vores rådgivning er jobrettet, tager vi selvfølgelig udgangspunkt i personens liv og værdier som helhed.

Vores rådgivere er erfarne erhvervsfolk

Alle rådgivere er erhvervspsykologer, psykoterapeuter m.m. og er specialiserede i stressrådgivning. Vi har fokus på arbejdsrelaterede tematikker og på at imødekomme både medarbejderens og organisationens behov.

Vores mange rådgivere dækker hele landet, og vi kan derfor finde det bedste match i nærheden af jer.

"Vi er ikke uddannet til at håndtere medarbejdere, der er syge. Derfor er det værdifuldt med ekstern hjælp." SCHNEIDER / gigtforeningen
ONLINE KURSUS

Klæd lederen på til stresshåndtering

Som en del af forløbet får lederen adgang til AS3s online kurser om trivsel og stresshåndtering. Vi har samlet de vigtigste anbefalinger i et digitalt setup med tre korte moduler - perfekt til en travl hverdag.

af stressramte oplever ingen eller begrænset hjælp fra deres leder

SE AS3 JOBSURVEY 2021

Teoretisk funderet rådgivning

hvad læner vi os op ad? Nana kommer med 2-3 pointer. Nana kommer med 2-3 pointer.Nana kommer med 2-3 pointer.Nana kommer med 2-3 pointer. hvad læner vi os op ad? Nana kommer med 2-3 pointer. Nana kommer med 2-3 pointer.Nana kommer med 2-3 pointer.Nana kommer med 2-3 pointer.

Kontakt mig og høre mere

Vil du høre mere om AS3's rådgivning til stressramte? Udfyld formularen, så tager stressrådgiver og erhvervspsykolog Nana Therkildsen kontakt til dig.

Kort om AS3 Transition
 

  • 30 års erfaring med at sikre trivsel på arbejdspladsen
  • Samarbejder med både mindre, mellemstore og de største organisationer
  • Sparringspartner for HR og ledere omkring deres strategi for trivsel og stresshåndtering - også i internationalt perspektiv
  • Vores erhvervspsykologer og coaches afholder seminarer og online kurser efter jeres behov for både medarbejdere og ledere
  • Vi har udviklet vores egen digitale platform til trivselsmåling - se mere på evi.dk