LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Forebyggelse af stress - få støtte og behandling

Årsagerne til mistrivsel og stress kan være meget forskellige og bunde i personlige eller arbejdsrelaterede udfordringer. I sig selv er stress ikke nogen sygdom, men du kan blive syg af stress og dermed sygemeldt.

vær opmærksom på den kroniske stress

Stress er en belastningstilstand, der kan opstå, hvis du eksempelvis oplever ubalance mellem krav og ressourcer, relationer og værdier. Stress kan opstå akut og være kortvarig, men kan også være kronisk, og især den kroniske stress kan have store personlige konsekvenser.

Individuelle forløb til individuelle behov

Som stressbehandling og forebyggelse af stress tilbyder vi individuelle rådgivningsforløb – til både ledere og medarbejdere, hvis du eksempelvis er ramt af stress, oplever stresssymptomer, mistrives eller mangler arbejdsglæde.

Rådgivningsforløbet strækker sig typisk over flere måneder, hvor du løbende mødes med en personlig og fortrolig rådgiver.

 

Et trepartsmøde giver effekt

Samtidig klæder vi din leder på, så I effektivt kan være i dialog om dine udfordringer. For til forskel fra at anvende anonyme sundhedsforsikringer og psykologordninger, har vi rigtig god erfaring med disse såkaldte trepartsmøder, hvor din nærmeste leder inddrages sammen med dig og rådgiveren.

Det giver de bedste muligheder for, at du opnår en langsigtet effekt og undgår tilbagefald.

Trivelsesledelse - trivsel på arbejdspaldsen

Stress og Sygefravær

Læs beskrivelsen af forløbet her
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig