AS3 Jobsurvey 2020: Nu er vi klar med de nye resultater

OPSIGELSER - TRIVSEL - COACHING Tilmeld dig vores arrangementer for ledere og HR

EN VÆRDIG OPSIGELSE

AS3 Arrangementer
EN VÆRDIG OPSIGELSE

Tilmeld dig nederst på siden

Se aktuelle datoer her

Bliv klædt på til at opsige professionelt

At hjælpe opsagte medarbejdere godt videre i deres arbejdsliv har i dag strategisk bevågenhed mange steder. Det er blevet en naturlig del af en moderne personalepolitik, som styrker omdømmet og giver employer branding. Det ændrer dog ikke ved, at en opsigelse er en af de sværeste ledelses-discipliner. På dette seminar får du konkret viden om, hvordan I kommer bedst muligt gennem en større opsigelsesrunde eller en enkeltstående opsigelse. Tilmeld dig nederst på siden.

SENKARRIERE

Senkarriere

Tilmeld dig nederst på siden.

se aktuelle datoer

Sådan skaber du de bedste senior-vilkår

Tilmeld dig vores formiddagsseminar for HR og ledere og hør, hvordan du sikrer en attraktiv senkarriere for jeres ældste medarbejdere - med udbytte for både medarbejdere og organisationen

STRESS OG TRIVSEL

AS3 Transition
stress og TRIVSEL

Tilmeld dig nederst på siden.

SE AKTUELLE DATOER

Spot stress og skab god trivsel

Med denne workshop bliver du helt skarp på, hvem der har hvilket ansvar, når det kommer til trivsel og stress på arbejdspladsen. Du får indsigt i trivsel, mistrivsel og stress og bliver dermed i stand til at kunne spotte stress blandt dine medarbejdere, kolleger og hos dig selv. Tilmeld dig nederst på siden.

”Vi er også en af de virksomheder, der bruger en årlig trivselsmåling, men det er et spændende perspektiv at tage temperaturen hyppigere og følge hurtigere op”

”Tanken om at lave løbende målinger - så det ikke kun er en gang om året - og får trivslen ind som en naturlig del af driften og vores måde at tale på, er jeg meget inspireret af."

INFORMATIONSMØDE OM COACHING-UDDANNELSE

Trasitionmanagement
COACHING

Tilmeld dig nederst på siden.

SE AKTUELLE DATOER

Informationsmøde: Coachinguddannelse

Tilmeld dig vores informationsmøde og mød vores erfarne coaches, der underviser på uddannelsen. Vores dygtige undervisere vil blandt tage dig igennem uddannelsens opbygning, fortælle om teorien bag uddannelsen samt muligheden for at opnå ECTS-point, samt hvordan undervisningen og eksamen foregår.

Tilmelding

Tilmeld dig her

Framelding

Er du forhindret?

Kan du alligevel ikke deltage i et af vores arrangementer? Så frameld dig her.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig