LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

OPSIGELSER - TRIVSEL - COACHING Tilmeld dig vores arrangementer for ledere og HR

En værdig opsigelse

AS3 Arrangementer
EN VÆRDIG OPSIGELSE

18. september i Aarhus og 20. september i København

Læs programmet her

Bliv klædt på til at opsige professionelt

At hjælpe opsagte medarbejdere godt videre i deres arbejdsliv har i dag strategisk bevågenhed mange steder. Det er blevet en naturlig del af en moderne personalepolitik, som styrker omdømmet og giver employer branding. Det ændrer dog ikke ved, at en opsigelse er en af de sværeste ledelses-discipliner. På dette seminar får du konkret viden om, hvordan I kommer bedst muligt gennem en større opsigelsesrunde eller en enkeltstående opsigelse

Tilmeld dig her

Morgenbriefing om trivsel

AS3 Transition
MÅLING AF TRIVSEL

23. maj i København og 31. maj i Aarhus

Læs programmet her

Kender du egentlig trivslen hos jer?

Du kender den årlige måling, som skal bidrage til at forebygge dårligt arbejdsmiljø. Men hvor retvisende er det reelt at måle en gang om året? Kunne det i stedet give mere mening at måle trivlsen - og beregne risikoen for stress - løbende? Især hvis du nemt og på få minutter ville få brugbar viden, som I kan justere efter?

Tilmeld dig her

Morgenbriefing om coaching

Trasitionmanagement
COACHING

Tirsdag den12. juni i København

Læs programmet her

Få din medarbejdere til at tage ansvar

Du kender det. I nogen tid har du grublet over, hvordan du kan få din medarbejder til at gøre mere af sig selv. Måske er performance dalet, måske er motivationen reduceret, måske er fokus forsvundet? Og måske er der en god forklaring. Du har bare ikke fundet den endnu. Coaching kan være særdeles effektfuldt til både at skabe resultater og ny læring samt åbne op for nye perspektiver. Både for leder og medarbejder. Hvis bare du ved, hvordan du gør.

Tilmeld dig her

Tilmelding

Tilmeld dig her

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig