LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

3 e-bøger, der kan hjælpe dig sikkert gennem en opsigelsesrunde

En opsigelsesrunde kan være en både ubehagelig og uoverskuelig proces. Især hvis man ikke har prøvet det før. Derfor har vi samlet 3 e-bøger, som kan guide dig gennem hver af opsigelsesprocessens 3 faser: før, under og efter opsigelsen.

 

Før - Sådan planlægger du en opsigelsesrunde

At planlægge en opsigelsesrunde kan være svært for mange ledere. Ikke mindst fordi det også er en uvant opgave. I denne e-bog finder du gode råd og tips til, hvordan du planlægger et opsigelsesforløb, der varetager værdigheden for alle involverede parter.

Under - Sådan gennemfører du en opsigelsessamtale

En opsigelsessamtale er et alvorligt øjeblik for både lederen og den snarligt opsagte medarbejder. Det er en krævende opgave, ikke mindst, hvis lederen ikke har prøvet det før. I denne e-bog finder du 7 gode råd, som rummer vores mangeårige erfaringer omkring, hvordan man som leder giver opsagte medarbejdere den bedste afsked.

Efter - Sådan leder du en organisation efter en opsigelsesrunde

Ofte er ledelsens blik stift rettet mod faserne 'før' og 'under' i en opsigelsesrunde, men tiden efter en opsigelsesrunde er i den grad også værd at fokusere på. I e-bogen finder du råd til, hvordan du kommunikere med de opsagte medarbejdere, som eventuelt bliver på arbejdspladsen i en periode efter opsigelsen har fundet sted.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig