LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Vi får opsagte i job med outplacement-forløb

Et outplacementforløb er et forløb, hvor den opsagte kan sparre med sin personlige rådgiver, indtil vedkommende er i nyt job eller er blevet afklaret på anden vis. Den opsagte kan i hele perioden få rådgivning efter behov.

Individuelt udgangspunkt

I outplacementforløbet vil rådgiveren udfordre den opsagte på sine mål og samtidig håndtere den situation, som vedkommende befinder sig i, hvor reaktionerne kan være meget forskellige.

Samtalerne tager altid udgangspunkt i de behov, som den opsagte har, men typisk bliver emner som sociale medier, jobsamtale, ansøgning og CV, jobmål og netværksstrategi bragt op.

Masser af inspiration til den opsagte

Den opsagte får adgang til vores digitale jobunivers, hvor man kan tilgå vores faglige moduler, tilmelde sig flere ugentlige gruppe- og netværksaktiviteter som workshops og netværkscafeer samt en række jobrelaterede webinarer.

Desuden er der masser af videoer og viden til inspiration. Derudover bliver den opsagte en del af et aktivt jobteam, hvor medlemmerne deler erfaringer og netværk med hinanden og fastholder hinandens motivation.

 

Står du overfor at skulle planlægge en opsigelsesrunde? Så kan du hente inspiration og gode råd i vores 3 e-bøger om outplacement, som varetager opsigelsesprocessens tre faser: før, under og efter opsigelsen.

Outplacementforløb 6 måneder
Outplacement

6 måneder

Læs beskrivelsen af forløbet
Outplacementforløb 12 måneder
Outplacement

12 måneder

Læs beskrivelsen af forløbet

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen eller ring direkte til os på 82 10 00 20.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig