Book et inspirationsoplæg om trivsel - og få udgifterne dækket

Du har jobbet - vi har medarbejderen

Du kan helt gratis finde din næste medarbejder hos os ved at søge blandt vores kandidater eller slå dine stillingsopslag op på vores portal. Vi har hvert år 20.000 nordiske kandidater, der har fået professionel jobrådgivning, og som alle kan begynde i morgen. 

Hvert eneste år er der mere end 800.000 jobåbninger på det danske arbejdsmarked. Der er kamp om de rigtige medarbejdere – og det stiller store krav til din virksomhed, når du skal besætte en ledig stilling.

De kandidater, din virksomhed kan finde hos os, er afklaret i forhold til deres jobmæssige fremtid. De ved med andre ord, hvad de kan, hvad de vil, og hvad de kan tilbyde netop din virksomhed.

Så uanset om du står overfor en traditionel rekrutteringsopgave, søger en medarbejder til en interim ansættelse eller en vikar, har du gode muligheder for at finde en egnet kandidat hos os.  

Søg efter din næste medarbejder - nemt og hurtigt   

Når du skal finde din kommende medarbejder, er der flere muligheder. Du kan søge i vores portal, og medarbejderen kan også på egen hånd finde din virksomhed.

Hvis du selv går på udkig efter en medarbejder, skal du have et login til portalen. Her indtaster du jobtitel eller kompetencer på den person, du er på udkig efter, og vælger blandt andet om kandidaten skal komme fra Danmark, Sverige, Norge eller Finland.

Herefter får du præsenteret en liste over de personer, der matcher din søgning – og dem kan du kontakte med det samme.

Hvis du allerede er kunde, skal du gøre sådan:  

  • Du kan give relevante HR-personer eller ledere adgang til portalen ved at e-maile til partnerportal@as3.dk og oplyse firmanavn, fornavn, efternavn, telefonnummer, e-mail, titel og din AS3 kundekontakt. Så modtager du et login og er i gang inden for 24 timer.

Hvis du er interesseret, men ikke er kunde, skal du gøre sådan: 

Du kan også slå dine ledige stillinger op

Hvis din virksomhed har et ledigt job, kan du også slå stillingen op på portalen ved blot at sende stillingsopslaget til os. Herefter sørger vi for, at det bliver synligt for samtlige kandidater, der har adgang til vores jobportal.

  • Send dit jobopslag som en pdf-fil eller et link til partnerportal@as3.dk Husk at skrive, hvem der er jeres kontaktperson, og hvornår ansøgningsfristen udløber.

  • Du skal skrive hvilken af følgende fagkategorier, jobbet hører til; handel og service, IT, ingeniør og teknik, industri og håndværk, ledelse, personale og HR, kontor og økonomi, salg og kommunikation, undervisning og øvrige stillinger. 

  • Senest efter 24 timer er opslaget synligt. Er der ikke oplyst en frist, bliver opslaget fjernet efter en måned.