LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Michael Schuldt er ny Senior Account Manager

AS3 Transition har ansat Michael Schuldt som ny Senior Account Manager. Han tiltrådte stillingen d. 1. august, hvor han nu arbejder med at sikre nye kunder til AS3 Transition og udbygge vores nuværende samarbejde med eksisterende kunder.

Michael Schuldt er oprindeligt uddannet inden for ejendomsmæglerbranchen og har senere suppleret med en HD i Marketing Management fra Copenhagen Business School. Nuværende er han i gang med en fireårig uddannelse inden for psykoterapi ved Københavns Gestalt Institut.

Michael Schuldt kommer senest fra start-up virksomheden Næralarm, hvor han som COO har været ansvarlig for drift, udvikling og ledelse. Før dette har Michael arbejdet med internationalt salg og salgsledelse hos Clear Channel, Aller Media og Kunde & Co., og har blandt andet samarbejdet med brands som Samsung, Omega, SAS Institute, Loreal og Canon.

Selv siger Michael Schuldt følgende om skiftet til AS3 Transition: ”Jeg har gennem et par år fulgt AS3 Transition fra sidelinjen (og på Linkedin), og synes det er spændende, og ikke mindst vigtige, områder AS3 Transition beskæftiger sig med. Da muligheden som Senior Account Manager opstod, øjnede jeg derfor muligheden for at kunne lære endnu mere om forandringer og modstand, samtidig med jeg fortsat kan beskæftige mig med salget og det forretningsorienterede.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig