LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Vi byder velkommen til ny Project Manager i AS3 Transition

Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til Helene Klinkby, der fra 1. november er blevet en del af AS3 Transition som Project Manager. Hun skal blandt andet fokusere på kontakten til kunder fra det offentlige.

Helene bidrager med en stor interesse og viden inden for HR og projektledelse og siger selv om sin rolle i AS3 Transition:

”Jeg er drevet af et ønske om at hjælpe mennesker godt videre. De dage, der særligt betyder noget for mig, er dem, hvor jeg kan se, at jeg har gjort en forskel for de mennesker, jeg har arbejdet sammen med både internt og eksternt samt haft god sparring med mine kollegaer. 

Jeg glæder mig til at komme godt ind i opgaverne og synes, mit mind-set stemmer godt overens med AS3 Transitions. Jeg tror på, at det er et rigtig godt udgangspunkt for et godt samarbejde.”

Hun har senest siddet i en stilling som projektleder ved oversætterbureauet Xplanation. Herudover har hun erfaring som HR-assistent ved Adecco samt Dansk HR og marketingsafdelingen på Club La Santa. Hun er uddannet cand. merc. i strategi, organisation og ledelse ved Handelshøjskolen i Aarhus, hvor hun har specialiseret sig i HR.

Helene bor i Skanderborg med sin kæreste og deres to små piger. Du kan læse mere om hende på LinkedIn.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig