LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Henrik V. Thomsen er ny Senior Account Manager i AS3 Transition

Henrik Vrangbæk Thomsen har en lang baggrund med strategisk salg og ledelse i flere virksomheder. Fra november begynder et nyt kapitel som Senior Account Manager i AS3 Transition, som han dog allerede har stiftet bekendtskab med gennem sin egen konsulentvirksomhed.

Salgserfaring fra Danmarks største kunder

Med en baggrund som direktør i konsulentvirksomheden Tack Training International, direktør og partner i The Training Company og som Key Account Manager samt salgschef i TDC har Henrik Vrangbæk Thomsen de sidste mange år arbejdet med strategisk salg i forhold til nogle af de største kunder i Danmark.

De mange erfaringer og kompetencer tager Henrik Vrangbæk Thomsen nu med til AS3 Transition, hvor han indtræder i stillingen som Senior Account Manager.

Fra freelance til fastansat

Samarbejdet mellem AS3 og Henrik Vrangbæk Thomsen er dog ikke nyt. Siden 2014 har Henrik Vrangbæk Thomsen været freelancerådgiver hos AS3, og ved siden af samarbejdet har han desuden drevet sin egen konsulentvirksomhed.

Nu ser Henrik Vrangbæk Thomsen frem til nye udfordringer som Senior Account Manager i AS3 Transition:

”Jeg har glædet mig til at opleve AS3 fra den anden side, og jeg er glad for at opdage, at virksomheden lever op til det positive indtryk jeg som rådgiver havde af AS3. Jeg håber, at jeg med min erhvervserfaring og kompetencer kan bidrage til den forskel, som jeg oplever, at AS3 gør på det danske marked.”

Se Henrik Vrangbæk Thomsens profil på LinkedIn her

Hnerik Vrangbæk Thomsen, AS3 Transition
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig