LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

AS3 Transition i Politiken og Børsen

AS3 Transition har de seneste dage været i to af landets største aviser – Politiken og Børsen.

Under overskriften ’Sæt trivsel på dagsordenen’ har Politiken udgivet en artikel, hvor Carsten Berg, fagchef hos AS3 Transition, vurderer, hvorfor virksomheder og organisationer skal sætte trivsel og det psykiske arbejdsmiljø øverst på agendaen.

Carsten Berg udtaler blandt andet:

”Der er brug for at skabe nogle begreber og et fælles sprog, som vi kan anvende. Vi skal have en tydelighed ind i sproget, så vi skaber en fælles forståelse af, hvad vi taler om. Derefter handler det om at skabe aktiviteter – for eksempel ved at udnævne nogle arbejdsmiljørepræsentanter eller ved at uddanne medarbejderne i forhold til det psykiske arbejdsmiljø. Man skal være forberedt på, at det tager tid. Vi taler ikke uge- eller månedsplaner, men snarere årsplaner.”

Artiklen indgår i Politikens karrieretillæg, og du kan læse hele artiklen her.

Børsen Executive omtaler AS3 Transitions helt nye e-bog, der fokuserer på, hvad der kommer til at toppe HR’s dagorden det næste år.

Under overskriften ’Empati og medfølelse bliver strategisk’ skriver Børsen blandt andet:

”Virksomheders HR-afdelinger får en vigtig rolle i at lade medarbejderes unikke menneskelige kvaliteter træde frem, bl.a. ved at fokusere på empati og medfølelse. Det slår ph.d. og organisationspsykolog Monica Worline, Stanford University, fast.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig