LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

AS3 Transition styrker fagligheden

Lene Illeborg har netop sagt farvel til tilværelsen som selvstændig for at blive en fast del af AS3 Transition som ny Relation Manager. Hun bringer både engagement og en stor bunke kompetencer med sig i sit kommende arbejde, hvor hun nu skal være i tæt dialog med en lang række freelance-rådgivere – i stedet for selv at være rådgiver.

Lene Illeborg har stor erfaring inden for coaching og rådgivning. Siden 2009 har hun drevet sin egen virksomhed, hvor hun har arbejdet med coaching, jobrådgivning og kompetenceudvikling og blandt andet været freelance-rådgiver hos netop AS3 Transition. Dermed er den nye arbejdsplads ganske kendt.

”Alligevel er det noget helt andet at blive en del af den daglige virksomhed og udvikling,” siger hun.

Ved at bytte freelancerollen ud med fast kontor og en ny titel som Relation Manager skal hun fremover agere som bindeled mellem AS3 Transition og det store korps af freelance-rådgivere, som hun tidligere selv var en del af.

Vant til forandringer

Selv om Lene Illeborg i seks år har arbejdet tæt sammen med AS3 Transition, er fastansættelsen et stort skifte for hende:

”Det har været en svær beslutning, da jeg er vant til livet som fri fugl, men jeg er sikker på, at jeg har valgt rigtigt. Jeg kender AS3 Transition som en professionel og kompetent virksomhed, og heldigvis skal jeg også fortsat rådgive og afholde seminarer en gang i mellem,” fortæller hun.

Bag sig har Lene Illeborg en lang karriere i medicinalindustrien, blandt andet som salgschef i forskellige medicinalvirksomheder. I 2009 valgte hun dog at skifte spor, og hun begyndte på AS3’s egen Transition Coach-uddannelse. Uddannelsen tager 2,5 år og fokuserer på rådgivning af mennesker, som befinder sig i jobmæssige forandringer.

Se Lene Illeborgs LinkedIn-profil her

Vil du følge os på LinkedIn?

Du er meget velkommen til at følge vores profil

følg os her

Modtag nyheder

Få nyheder fra AS3 Transition direkte i din indbakke

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig