LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Catrine Engelgreen er ny Senior Acccount Manager i AS3 Transition

”En drøm kommer ikke over natten. Den sniger sig langsomt ind på dig. Du ser ting, der inspirerer dig. Andre fortæller dig, hvad du er særligt god til. Du prøver. Du fejler. Du prøver igen. Du kan selv mærke den positive forandring. Du tvivler. Du prøver noget andet. Du møder nye mennesker, der inspirerer dig. Jeg tror, vi må forvente, at det en lang – og lærerig – rejse.”

Sådan siger Catrine Engelgreen om at drømme – også sin egen drøm, som har taget hende med på en rejse, der har bragt hende vidt omkring. Hun har 6 års erfaring som selvstændig foredragsholder og coach. Inden da har hun været projektleder og undervist. Med sig har hun altid haft sin humor og sine fortællinger. Og med et glimt i øjet og noget på hjerte har Catrine Engelgreen gennem hele sin karriere inspireret, motiveret, fortalt og hjulpet andre til at forfølge deres drømme.

Gennem sin brede erfaring har Catrine Engelgreen opbygget et stort netværk inden for danske virksomheder. Et netværk hun bringer med sig til AS3 Transition, idet hun har skiftet livet som selvstændig ud med faste rammer på salgskontoret på Østerbro i København, hvor hun nu udfylder rollen som Senior Account Manager.

Stort kendskab til forandringer

Catrine Engelgreen har en bred vifte af både uddannelse- og branchekendskaber bag sig. Fælles for dem alle er en interesse for, hvordan mennesker kan påvirke hinanden og derigennem skabe muligheder. Lige fra sin tid som folkeskolelærer til hendes sidste mange år som selvstændig har Catrine Engelgreen erhvervet sig kompetencer inden for arbejdet med forandringer i alle afskygninger. Disse erfaringer ser hun også frem til at sætte i spil hos AS3 Transition:

”Jeg glæder mig til at komme ud til mit netværk og præsentere dem for AS3 Transition. For ledelse og forandring handler meget om værdighed og om at have en forståelse for andre menneskers trivsel. Det har optaget mig i mange år, og jeg ser frem til at klæde ledere på, så de kan sikre trivsel både for dem selv og deres kolleger,” siger hun.

At gå sammen – og gå langt

Skiftet mellem at være selvstændig og være fastansat er stort, men hun glæder sig til denne forandring i sit eget liv:

“Jeg er meget inspireret af det her citat: “If you want to go fast, go alone – if you want to go far, go together.” I mange år har jeg ‘gået alene’ med min foredragsvirksomhed. Nu ser jeg frem til at få kolleger og gå langt. Hos AS3 Transition arbejder vi med langsigtede relationer, og det er netop langsigtede relationer, som har sikret mig mit netværk og hjulpet mig på rejsen. Nu glæder jeg mig til at fortsat at følge min drøm hos AS3 Transition – med en ny faglighed, alle mine relationer i rygsækken og stadig med min humor,” siger Catrine Engelgreen.

Se Catrine Engelgreens profil på LinkedIn

Cathrine Engelgreen, AS3
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig