LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Frigør dine medarbejderes fulde potentiale med karriereafklaring

Nøglen til vækst skal findes gennem kompetente ledere og medarbejdere, der leverer de forventede resultater. Det kræver løbende nye kompetencer, men måske er det ikke i altid nødvendigt at ansætte nye personer. Måske kan du udvikle de nuværende medarbejdere. 

Læg individuelle karriereplaner

Ved aktivt at inddrage medarbejderne i deres fremtidige karrierevalg og opkvalificere dem, så de matcher organisationens behov, bevarer man deres erfaring, indsigt og viden. Det kan have stor betydning både kulturelt og menneskeligt, men også ud fra en økonomisk betragtning kan det være en fordel.

Karriereafklaring er særligt nyttigt til at:

  • få hver enkelt person til at komme med forslag til, hvad vedkommende kan og vil
  • afklare, hvordan man bedst kan bruge sine kompetencer
  • lægge individuelle karriereplaner, som man kan navigere efter mod det næste skridt.

Karriereafklaring giver indsigt

Vores erfaring er, at de mest motiverede og værdifulde medarbejdere selv er med til at skabe et karriereforløb, hvor de oplever, at de bruger sig selv rigtigt og bliver udfordret af ny læring.

Selv om de fleste er bevidste om  at opnå en høj såkaldt markedsværdi, er mange usikre på, hvordan man gør det i praksis. Det kan et forløb med karriereafklaring hjælpe med – vi kalder det ’Jobbet i nyt perspektiv.’

Udfolder potentiale

Et forløb med karriereafklaring kan sikre, at den erfaring og værdi, medarbejderne har oparbejdet, og virksomheden har investeret i over længere tid, bevares og videreudvikles gennem rådgivning om de rette karrierevalg.

Forløbet er særligt ideelt i forbindelse med jobskifte fra medarbejder til leder eller fra leder til medarbejder og bidrager til, at man som virksomhed eller organisation udfolder sine ledere og medarbejderes fulde potentiale og optimerer deres performance.

Forløbet består af et antal møder af halvanden times varighed.

Karriereafklaring med AS3 Transition
Karriereafklaring

Jobbet i nyt perspektiv

Læs beskrivelsen af forløbet

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen eller ring direkte til os på 82 10 00 20.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig