LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Vi tilbyder rådgivning i hele verden

GLOBALT SAMARBEJDE OM JOB OG KARRIERE

Vi kan rådgive og coache i hele verden gennem samarbejde med Lee Hecht Harrison, verdens førende virksomhed inden for ledelse og HR. 

Gennem en længere årrække har vi været eksklusiv samarbejdspartner i Norden med Lee Hecht Harrison, som har over 300 kontorer i mere end 60 lande. Derudover har vi egne kontorer i både Norge, Sverige og Finland.

Vil du vide mere om vores internationale muligheder, kan du kontakte Jens Daa Hankert, direktør af vores internationale afdeling på jdh@as3.dk.

SPOUSE CAREER SUPPORT (ÆGTEFÆLLERÅDGIVNING) 

Desuden tilbyder vi ægtefællerådgivning i forbindelse med ud-, ind- eller hjemstationering – det vi kalder Spouse Career Support.

I forhold til at tiltrække og fastholde nøglemedarbejdere på tværs af grænser er den medfølgende partners trivsel afgørende for et vellykket forløb.

Et individuelt karriereudviklingsforløb for medrejsende ægtefæller indeholder professionel sparring både før, under og efter opholdet i udlandet.

Vil du vide mere om Spouse Career Support, kan du kontakte Mette Pontoppidan, Director, Account & Quality på mp@as3.dk.   

Vil du have viden om ledelse og HR?

Så tilmeld dig vores faglige nyhedsbrev, som udkommer cirka hver 14. dag. Du vil også modtage anden faglig inspiration eksempelvis e-bøger, og du kan altid framelde dig igen.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig