LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Skab motivation gennem medarbejderudvikling

De fleste medarbejdere møder krav om at være forandringsparate og fleksible. De forstår, at forandringer er nødvendige, men det kan være svært at ændre sin adfærd eller for alvor acceptere de nye vilkår. Hvordan kan det være?

Forskellige reaktioner

At være forandringsparat handler om at kunne omstille sig til en ny situation og sikre sin markedsværdi. Nogle medarbejdere trives godt med løbende ændringer, mens andre har det modsat. En forståelse for forandringen gør dog, at man bedre kan se de nye muligheder - en vigtig forudsætning for at være forandringsparat

Mennesker reagerer forskelligt på den samme forandring, da betydningen af forandringen varierer fra person til person. Alle reaktioner er imidlertid naturlige, og det er individuelt, hvor lang tid der går, før man føler sig klar til det nye. 

Forandringer i positivt perspektiv

Vi tilbyder seminaret ’Forandringer i positivt perspektiv’, som fokuserer på at skabe en forståelse for, hvilken betydning forandringer har for den enkelte medarbejder, men også hvad en forandring betyder for gruppen. 

Seminaret fokuserer desuden på medarbejderudvikling og motivation for at opretholdes medarbejdernes – og derigennem organisationens – effektivitet i forbindelse med forandringer. 

Sikre medarbejderudviklingen

For at sikre medarbejderudviklingen arbejdes der på seminaret også med at at etablere et fælles sprog og en forståelse af transitionsbegrebet. Derfor opnås den største effekt ved, at medarbejderens ledere i samme periode deltager i et lederseminar om ’Transition Management’

Serviceydelser - 4 kerneområder
medarbejderudvikling

Forandringer i positivt perspektiv

Læs beskrivelsen af forløbet

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen eller ring direkte til os på 82 10 00 20.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig