LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

LEDERUDDANNELSE Skab tydeligt lederskab

Lederuddannelse. Forandringer er i dag et vilkår og kræver dagligt ledelsesmæssigt fokus. Uanset om enmandskontoret bliver til et fælleskontor, eller om virksomheden skal fusionere, er en tydelig ledelsesindsats i hverdagen det, der for alvor skaber succesfulde forandringer.

Bevar et højt tempo

Egentlig bør vi tale mindre om forandringer og mere om, hvordan vi bevarer det påkrævede høje tempo på trods af en omskiftelig hverdag.

For det virkelig interessante spørgsmål er, hvordan den enkelte eller hele organisationen hurtigere skaber effektivitet, når hverdagens rutiner og metoder ofte ændrer sig?

Lederuddannelse med fremtidsperspektiv
 

Vi tilbyder denne lederuddannelse – eller lederudviklingsforløb – ’Transition Management Programme’, der er et længerevarende forløb, hvor formålet er, at deltagerne bliver mere tydelige i deres lederskab og lykkes med at implementere effektfulde forandringer.

I lederuddannelsen fokuserer vi på den menneskelige side af en forandring, som faktisk ofte overses i processen.

Reflektere over egen praksis

Denne lederuddannelse bygger på både holdundervisning og individuelle coachsamtaler, hvor deltagerne styrker eget lederskab gennem refleksion over blandt andet sin egen situation.

Dermed kan deltagerne implementere læringen i deres hverdag. Vi har lederuddannelser i forskellige udgaver, så vi kan finde den rigtige løsning til både virksomhedens og ledernes behov: en individuel lederuddannelse, som e-learning og som holdforløb.

Lederuddannelse - forandringsledelse
lederuddannelse

Transition Management Programme

LÆS BESKRIVELSEN AF FORLØBET

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen eller ring direkte til os på 82 10 00 20.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig