LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Det tror vi på hos AS3

vores VISION

Vi tror på, at arbejdsmarkedet inden for få år bliver langt mere mobilt og vil bevæge sig i tre retninger. Virksomheder og organisationer vil komme til at mangle kvalificeret arbejdskraft, behovet for at fastholde nøglemedarbejdere bliver større, og beslutningsprocesser bliver hurtigere i takt med, at forandringer bliver et vilkår og vil ske oftere. Der er behov for en øget grad af agilitet for at kunne fastholde sin konkurrenceevne og skabe vækst.

Det er udfordringer, vi alle må tage alvorligt. Så når vi rådgiver om erhvervs- og jobmæssige forandringer, er det ud fra ambitionen om at være de bedste, hvilket afspejler sig i vores vision:

'Vi ønsker at være de bedste og mest respekterede i Norden inden for Job Transition Management og være kendt som en virksomhed, der arbejder med transitioner.'

vores MISSION

Derfor vil vi gerne opleves som de førende til at sikre, at mennesker trives i deres job. Det forpligter – og det vil du opdage. Vi rådgiver, coacher og underviser mennesker og organisationer i forbindelse med jobmæssige forandringer, og vi tror på, at en klar jobidentitet både beriger mennesker, men også gør dem bedre i stand til at håndtere en omskiftelig verden. Derfor arbejder vi ud fra denne mission:

'Vi forbereder dig i dag til at håndtere forandringer i morgen.'

vores VÆRDIER

 I alt, hvad vi laver, tager vi udgangspunkt i vores 3 værdier: ’ordentlig,’ ’forretningsorienteret’ og ’langsigtet.’

For at blive førende på det nordiske marked og for at kunne bidrage til, at andre virksomheder og organisationer er sunde forretninger, må vi være forretningsorienterede, og for at blive de mest respekterede skal vi være ordentlige.Ved netop at være både forretningsorienteret og ordentlig har vi mulighed for at etablere os som en samarbejdspartner, der tilbyder langsigtede løsninger.

Arrangementer om opsigelse af medarbejdere

Sådan ser vi ud

Find kontaktinformation til en række af vores medarbejdere

Se mere
Transitioner bog AS3

Vores teoretiske fundament

Læs mere om begrebet transition
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig