LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

KARRIERESKIFT Outplacement for ledere og specialister

Outplacement for ledere og specialister er et længerevarende forløb, hvor lederen eller specialisten efter behov kan sparre med en ledelsesrådgiver, indtil vedkommende er i job, men også i de første 100 dage i det nye job.

Hver leders behov er i centrum

Et outplacementforløb for ledere eller specialister kan yde vejledning og rådgivning, når karriereskiftet står for døren. Rådgiveren vil udfordre lederen eller specialisten på sine mål og sin karrierestrategi, og sammen vil de udarbejde en strategi- og handlingsplan for forløbet.

Samtalerne er fortrolige og tager altid udgangspunkt i den enkelte persons behov. Ofte sparres der om netværksstrategi, kommunikationsplan til omverdenen, brancheskifte, personlig branding eller fremtidige karrierespor.

Del af karriereunivers

Outplacementforløbet giver adgang til forskellige værktøjer, som kan være en stor hjælp i et karriereskifte for ledere eller specialister.

Lederen eller specialisten bliver en del af vores karriereunivers, som rummer flere netværksmuligheder, eksempelvis et særligt resultatorienteret ledernetværk.

Lederen eller specialisten får desuden adgang til vores digitale jobunivers, hvor man kan tilmelde sig flere ugentlige gruppe- og netværksaktiviteter som workshops og en række jobrelaterede webinarer.

Her kan man desuden tilgå vores faglige moduler, der er tilpasset lederes eller specialisters udfordringer i forbindelse med at søge job, se jobrelaterede videoer og få masser af viden og inspiration.

Outplacementforløb for ledere 6 måneder
Outplacement for ledere og specialister

6 måneder

Læs beskrivelsen af forløbet
Outplacementforløb for ledere 12 måneder
Outplacement for ledere ogspecialister

12 måneder

læs beskrivelsen af forløbet

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak. Udfyld formularen eller ring direkte til os på 82 10 00 20.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig