LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

10 GRUNDE TIL OUTPLACEMENT Derfor giver outplacement værdi

Her får du 10 gode grunde til, hvorfor det at tilbyde jobrådgivning eller outplacement er en god investering.

 1. Struktureret proces  
  I får en professionel og struktureret proces, hvilket sikrer det bedst mulige forløb med mindst muligt uro i en vanskelig tid. 
 2. Hjælper opsagte videre
  Opsagte, der modtager outplacement, har markant bedre mulighed for hurtigt at komme i nyt job og videre i deres karriere end dem, der ikke får det.
 3. Hurtig handling
  Der bliver taget professionel hånd om de opsagte med det samme, hvilket er med til hurtigere at give dem et lysere perspektiv på fremtiden og deres muligheder end ellers.
 4. Sender klare signaler
  I sender klare og reelle signaler til den blivende organisation om, at I er ansvarlige og tager hånd om jeres ansattes fulde ansættelsesforløb. Det skaber tryghed og troværdighed.
 5. Udviser ansvarlighed
  I både signalerer og praktiserer social og samfundsmæssig ansvarlighed internt såvel som eksternt til blandt andet lokalsamfundet, tidligere og potentielle medarbejdere, bestyrelse, investorer, fagforeninger, politikere og medier.
 6. Professionel rådgivning
  I får professionel rådgivning både før, under og efter selve opsigelsen, hvilket sikrer klarhed i organisationen, og I undgår faldgruber.
 7. Træner lederne
  Lederne bliver klædt ordentlig på, så de bliver trygge til opgaven, for uanset om de har stået i situationen før eller ej, skal de være mentalt klar og grundigt forberedte. Dermed sikrer I, at lederne og ledelsen kommunikerer og handler ens. 
 8. Skaber værdig samtale
  I sikrer, at opsigelsen foregår så hensigtsmæssigt og respektfuld som muligt for alle involverede.
 9. Klar kommunikation
  I får en professionel og styrket kommunikationsstrategi, så I sender de rette budskaber til de rette mennesker på rette tid.
 10. Mere positiv tilgang 
  De opsagte vil være lidt mere positivt stemte overfor jer som arbejdsplads, da I hjælper dem videre i en svær tid.

Står du overfor at skulle planlægge en opsigelsesrunde? Så kan du hente inspiration og gode råd i vores 3 e-bøger om outplacement, som varetager opsigelsesprocessens tre faser: før, under og efter opsigelsen.

Stress i tal

Læs vores anbefalinger til processen i vores e-bog

Gratis e-bog om en værdig opsigelse
Transition Management teori

Hvad er en værdig opsigelse?

Forstå den samlede process
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig