LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

Hvem er AS3 Transition?

Tilbage i 1989 så nogle innovative unge iværksættere store muligheder i at professionalisere begrebet jobrådgivning. Eller sagt på en anden måde – de så et nyt marked for at tilbyde genplacering på alle niveauer og lagde dermed fundamentet til det, der i dag hedder AS3.

Førende rådgivningsvirksomhed

Siden da er meget sket, og AS3 er nu blandt de førende nordiske rådgivningsvirksomheder inden for HR med godt 250 fastansatte medarbejdere og mere end 300 freelance- og ledelseskonsulenter. Læs mere om historien.

Forandringer kræver accept

Hos AS3 Transition, der er et selvstændigt selskab i AS3, bidrager vi til, at virksomheder og organisationer gennemfører succesfulde forandringer og når sine forretningsmæssige mål.

Det gør vi ved at fokusere på mennesket i en forandringsproces, da det er afgørende, at hver enkelt person forstår og accepterer en forandring, hvis den skal blive en succes.

Vi kalder dette for Job Transition Management, som er en ledelsesdisciplin, der sikrer en øget konkurrenceevne og den nødvendige forandringskapacitet i en omskiftelig verden.

Vi kan bidrage på alle niveauer

Vi løser opgaver inden for alle brancher på såvel lokalt som globalt plan – og på alle niveauer. Vi kan særligt bidrage i forbindelse med vækst, implementering af ny strategi, fusioner, flytninger, lukninger, virksomhedsopkøb, organisationstilpasninger, besparelser, opsigelser eller effektiviseringer.

Derudover kan vi også bidrage ved daglige ledelsesudfordringer på individuelt niveau.

Vi har tradition for at etablere langvarige relationer til vores kunder, hvilket blandt andet afspejler sig i, at vi takker nej til opgaver, som falder uden for vores kerneområder. Dermed sikrer vi, at vi kan levere en specialiseret service af høj kvalitet hver eneste gang.

Du kan se nogle af vores kunder her.

 

Sådan ser vi ud, AS3
BLOGgen om det gode arbejdsliv

Vil du klædes på til at håndtere udfordringer inden for outplacement, trivsel, stresshåndtering og medarbejder-/lederudvikling?

BESØG VORES BLOG

Over 6.000 får vores nyhedsbrev. Gør du?

Én til to gange om måneden fortæller vi om det gode arbejdsliv og deler vores viden om outplacement, stress og trivsel samt coaching.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig