BESØG DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG 2016

Rådgivning i hele verden

Vi kan rådgive og coache i hele verden gennem samarbejde med Lee Hecht Harrison, verdens førende virksomhed inden for Transition Management. Derudover tilbyder vi ægtefællerådgivning i forbindelse med ind- eller udstationering.

Egne kontorer i norden

Vi har gennem en længere årrække været eksklusiv samarbejdspartner i Norden med Lee Hecht Harrison, som har over 300 kontorer i mere end 60 lande. Derudover har vi egne kontorer i både Norge, Sverige og Finland.

Vil du vide mere om vores internationale muligheder, kan du kontakte Jens Daa Hankert, direktør af vores internationale afdeling på jdh@as3.dk.

Jobrådgivning - rådgivning til nyt job
Rådgivere i hele landet

99 % af de personer vi har i rådgivning er tilfredse med deres jobrådgivers engagement

Læs mere

SPOUSE CAREER SUPPORT (ÆGTEFÆLLERÅDGIVNING) 

Vi tilbyder desuden ægtefællerådgivning i forbindelse med ud-, ind- eller hjemstationering – det vi kalder Spouse Career Support. I forhold til at tiltrække og fastholde nøglemedarbejdere på tværs af grænser er den medfølgende partners trivsel afgørende for et vellykket forløb.

Et individuelt karriereudviklingsprogram for medrejsende ægtefæller indeholder professionel sparring både før, under og efter opholdet i udlandet.

Vil du vide mere om Spouse Career Support, kan du kontakte Mette Pontoppidan, Director, Account & Quality på mp@as3.dk.    

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig