LÆS VORES BLOG - KÅRET TIL DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG

outplacement - trivsel - coaching Vi hjælper mennesker gennem forandringer i arbejdslivet

SKAL DU OPSIGE MEDARBEJDERE ELLER LEDERE?

En opsigelse er altid en alvorlig ledelsesopgave, men gennem jobrådgivning og outplacement kan vi hjælpe dig – eller din organisation – med hurtigt at få opsagte i arbejde igen.

Faktisk får vi 9 ud af 10 i nyt job inden for 6 måneder, og vi hjælper med hele processen, både før, under og efter opsigelsen. Læs mere om outplacement.


VIL DU ØGE TRIVSLEN PÅ DIN ARBEJDSPLADS? 

Udfordringer med trivsel er en kendt problemstilling i mange virksomheder og organisationer, men vi kan hjælpe dig eller din organisation med at øge trivslen og reducere sygefravær.

Vi klæder nemlig dine ledere på til at kunne tage dialogen om trivsel med deres medarbejdere. Derudover hjælper vi også stressramte med at finde balance i jobbet. Læs mere om trivsel.


VIL DU STYRKE DINE MEDARBEJDERE ELLER LEDERE GENNEM COACHING?

Har du medarbejdere eller ledere, du ønsker at udvikle eller motivere yderligere, som skal forbedre performance, eller som har brug for støtte til at møde udfordringer i arbejdslivet, er coaching en effektiv metode.

Vi tilbyder også en internationalt anerkendt coachinguddannelse, hvis du har lyst til at udvikle dine evne til at indgå i professionelle – og nogle gange svære – samtaler eller måske endda blive professionel coach. Læs mere om coaching.  

10 grunde til outplacement AS3

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig