BESØG DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG 2016

outplacement, stress og trivsel, coaching Vi hjælper mennesker gennem forandringer i arbejdslivet

VI FÅR DINE OPSAGTE MEDARBEJDERE I JOB

Vi støtter med hele processen før, under og efter opsigelsen og har hjulpet titusindvis af opsagte medarbejdere og ledere videre i job. Læs mere om outplacement her.

VI BIDRAGER TIL AT FORANDRINGER BLIVER SUCCESFULDE

Vi støtter virksomheder og organisationer til at fokusere på både forretningen og den menneskelige side af en forandring på samme tid. Det gør vi gennem vores lederuddannelse samt sparring med erfarne rådgivere. Uddannelsen tilbydes både på individuelt niveau og til hold med flere ledere fra samme virksomhed. Læs mere om forandringsledelse.

VI BIDRAGER TIL AT LEDERE OG MEDARBEJDERE PERFORMER BEDRE

Gennem målrettede forløb, eksempelvis gennem coaching, hjælper vi virksomheder og organisationer med at udvikle sine ledere og medarbejdere og dermed optimere deres - og virksomhedens samlede - performance. Læs mere om karriereudvikling og kompetenceafklaring.

VI BIDRAGER TIL AT ØGE TRIVSEL OG REDUCERE STRESS

Vi klæder ledere på til at være i dialog om trivsel med deres medarbejdere. Gennem individuelle rådgivningsforløb er målet at forebygge stress, nedbringe sygefravær og hjælpe stressramte tilbage i job. Læs mere om stress og trivsel. Desuden har vi en digital trivselsmåling som måler trivslen på jeres arbejdsplads og beregner medarbejdernes risiko for stress. 

VI BIDRAGER TIL AT UDDANNE PROFESSIONELLE COACHES

Coaching er i dag en anerkendt og effektiv metode, der bruges til at udvikle og motivere ledere og medarbejdere i mange virksomheder. Vi tilbyder en internationalt anerkendt coachinguddannelse for alle, der ønsker at coache mennesker eller bruge coaching-tilgangen i en forretningsmæssig sammenhæng. Læs mere om coachinguddannelsen.

10 grunde til outplacement AS3

Book et møde

Vores rådgivere og fagspecialister står klar til en uforpligtende snak.

Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig