BESØG DANMARKS BEDSTE LEDELSESBLOG 2016

Dit outplacementforløb

Outplacement for medarbejdere

Et outplacementforløb er et forløb, hvor den opsagte kan sparre med sin personlige rådgiver, indtil vedkommende er i nyt job eller er blevet afklaret på anden vis. Den opsagte kan i hele perioden få rådgivning efter behov.

INDIVIDUELT UDGANGSPUNKT

I outplacementforløbet vil rådgiveren udfordre den opsagte på sine mål og samtidig håndtere den situation, som vedkommende befinder sig i, hvor reaktionerne kan være meget forskellige.

Samtalerne tager altid udgangspunkt i de behov, som den opsagte har, men typisk bliver emner som sociale medier, jobsamtale, ansøgning og CV, jobmål og netværksstrategi bragt op.

MASSER AF INSPIRATION TIL DEN OPSAGTE

Den opsagte får adgang til vores digitale jobunivers, hvor man kan tilgå vores faglige moduler, tilmelde sig flere ugentlige gruppe- og netværksaktiviteter som workshops og netværkscafeer samt en række jobrelaterede webinarer.

Desuden er der masser af videoer og viden til inspiration. Derudover bliver den opsagte en del af et aktivt jobteam, hvor medlemmerne deler erfaringer og netværk med hinanden og fastholder hinandens motivation.

Outplacement for ledere

Outplacement for ledere og specialister er et længerevarende forløb, hvor lederen eller specialisten efter behov kan sparre med en ledelsesrådgiver, indtil vedkommende er i job, men også i de første 100 dage i det nye job.

HVER LEDERS BEHOV ER I CENTRUM

Et outplacementforløb for ledere eller specialister kan yde vejledning og rådgivning, når karriereskiftet står for døren. Rådgiveren vil udfordre lederen eller specialisten på sine mål og sin karrierestrategi, og sammen vil de udarbejde en strategi- og handlingsplan for forløbet.

Samtalerne er fortrolige og tager altid udgangspunkt i den enkelte persons behov. Ofte sparres der om netværksstrategi, kommunikationsplan til omverdenen, brancheskifte, personlig branding eller fremtidige karrierespor.

DEL AF KARRIEREUNIVERS

Outplacementforløbet giver adgang til forskellige værktøjer, som kan være en stor hjælp i et karriereskifte for ledere eller specialister.

Lederen eller specialisten bliver en del af vores karriereunivers, som rummer flere netværksmuligheder, eksempelvis et særligt resultatorienteret ledernetværk.

Lederen eller specialisten får desuden adgang til vores digitale jobunivers, hvor man kan tilmelde sig flere ugentlige gruppe- og netværksaktiviteter som workshops og en række jobrelaterede webinarer.

Her kan man desuden tilgå vores faglige moduler, der er tilpasset lederes eller specialisters udfordringer i forbindelse med at søge job, se jobrelaterede videoer og få masser af viden og inspiration.

Outplacementforløb 6 måneder

For medarbejdere

Læs mere
Outplacementforløb for ledere 6 måneder

For ledere

Læs mere
Kontakt mig

Udfyld felterne, så kontakter vi dig